Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Είναι μπλεγμένος πολιτικός; Πάει για θάψιμο όπως τα… φάρμακα.


Το σκάνδαλο με την απάτη φαρμακοποιού από το Λαύριο, που προέβαινε σε παράνομες συνταγογραφήσεις, είναι γνωστό. Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι πως τα attikanea, κάνουν μια σημαντική αποκάλυψη:
Ο περί ου ο λόγος φαρμακοποιός, και το στενό συγγενικό του πρόσωπο, που είχαν στήσει την κομπίνα, είναι πρόσωπα που έχουν σχέση με την πολιτική.
Ανοίχτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους και μέσα βρέθηκαν περίπου 10.000.000 ευρώ!
Το ερώτημα είναι, αν οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και θα πάρουν τη νόμιμη οδό, καθότι πρόκειται για πρόσωπα που πρόσκεινται στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

Η είδηση είχε ως εξής.

«Απάτη φαρμακοποιού από το Λαύριο με παράνομες συνταγογραφήσεις, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, φαίνεται πως συνδέεται με μια πρωτοφανή ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας φαρμάκων που βρέθηκε τυχαία, πριν από εννιά μήνες, από τον σπηλαιολόγο Θάνο Ξανθόπουλο και την ομάδα του, σε βάθος 100 μέτρων, σε μεταλλευτικό πηγάδι, στην περιοχή Καμάριζα του Λαυρίου.
Ο κ. Ξανθόπουλος ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες αρχές για το πρωτοφανές εύρημα, επισημαίνοντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει όσον αφορά τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής.
Έπειτα από έρευνες και ελέγχους που πραγματοποίησαν ...οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης σε φαρμακεία της περιοχής Λαυρίου, διαπιστώθηκε πως ένας φαρμακοποιός από το Λαύριο συνεργαζόμενος με γιατρό της περιοχής, ζημίωσε τα ασφαλιστικά Ταμεία του Δημοσίου με πάνω από 36.000 ευρώ, με την κομπίνα των παράνομων συνταγογραφήσεων. Η απάτη διαπιστώθηκε σε έλεγχο που έγινε στο φαρμακείο του, μετά από καταγγελίες συναδέλφων του.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails