Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Οι ελεεινές πολιτικές πράξεις του ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ.


Εμείς είχαμε γράψει εδώ πως έχουν Ευκαιρία για νέες …συνομωσίες ? πράγμα που έγινε κατά την συνάντηση τους με την δικαιολογία των εγκαινίων του μουσείου Καζαντζάκη. Γράφαμε επ΄ακριβως « Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι η συνάντηση της Ντόρας και του Βενιζέλου που φημολογείται τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο, γίνεται σε μια στιγμή που ο χόντρο Βενιζέλος είναι στα κάτω του, λόγω ΑΒΕΡΩΦ πολεμικού μουσείου, και βόλτας των τούρκων με το ΤΣΕΣΜΕ ΣΤΟ Αιγαίο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη επιρροή προς τον κ. Βενιζέλο αλλά και την κυρία Μπακογιάννη να αποδεχτούν δήθεν τις προσκλήσεις για τα εγκαίνια, που θα γίνουν το Σάββατο το απόγευμα άσκησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Γιώργος Γραμματικάκης, ο οποίος ακόμη και τηλεφωνικά φέρεται να συνομίλησε τόσο με τον υπουργό όσο και την ανεξάρτητη βουλευτή. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πεθερός του Βενιζέλου που είναι αδελφικός φίλος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τον είχε πάει για να τον εντάξει στην… νέα δημοκρατία και τον…. απέστειλαν στο… ΠΑΣΟΚ».

Έρχεται η είδηση από το nonews-news και δεν διαψεύστηκε μέχρι στιγμής

«Όπως μάθαμε, κάλεσε τον Καρατζαφέρη να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στα Χανιά. Η πρόταση έγινε δεκτή...»

Και «καπάκι» από το παραπολιτικά gr πως προσφάτως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα αναφέροντας σε συνεργάτες του ότι θα επιθυμούσε να κατέβει υποψήφιος ο κουνιάδος του Βενιζέλου, επιχειρηματίας Μπακατσέλος.

Δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ και της αφεντικίνας του της ΝΤΟΡΑΣ.

Έλαβε ο μάγκας την εντολή για την στήριξη του εκλεκτού της συμμαχίας ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και δεν ξέρει πώς να το σερβίρει. Απλά αρχίζει την ψυχολογική προετοιμασία εκτός εάν υπάρξει μεγαλύτερο πακέτο από αλλού ,και ποιο… ισχυρό ?

Πάντως για τα δικά του κορόιδα-στελέχη της Θεσσαλονίκης; Τους έχει στείλει κανονικά στον ..κάδο των σκουπιδιών της… Κατερίνας, και επειδή το ήξερε μάλλον ο Κουριανίδης την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια.

Θέλουμε όμως να δούμε θα έχει τόσο θράσος η φιλιππινέζα του μητσοτακέϊκου να πάει τον δεκαπενταύγουστο στα ΧΑΝΙΑ ,στην βίλα του ακρωτηρίου; Oι πληροφορίες λένε πως ο Μητσοτάκης λόγω της παλιάς κουβέντας που είπε ο χοντρός περί… πολιτικού αλσχαϊμερ, είναι ικανός να τον βάλει να του καθαρίσει… και τους επτά καμπινέδες που έχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails