Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Με ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ στην κεντρ. Μακεδονία, και ΤΖΑΒΕΛΑ η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ στην Αττική, το ΛΑ.Ο.Σ


Αύριο το μεσημέρι θα ανακοινώσει στις 12 αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τους υποψήφιους του κόμματος σε δήμους και περιφέρειες. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ... ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να γίνει αργότερα, στο πλαίσιο της παρουσίας του Γ. Καρατζαφέρη στη ΔΕΘ. Όπως είπε, θα πρόκειται για "καθαρά κομματική υποψηφιότητα". Οι Πληροφορίες από κομματικές πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιος που θα στηρίξει το κόμμα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ και θα ανακοινωθεί από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ. Για την περιφέρεια Αττικής παίζουν τρία ονόματα στο μυαλό του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,της διαπλεκόμενης και μητσοτακικής ΤΖΑΒΕΛΑ, που είναι και η καλύτερη λύση, λόγω πιθανής «αντίδρασης» του μητσοτακοΒΟΡΙΔΗ σε άλλη υποψηφιότητα, του γέρο-πρέσβη ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που είναι στενός του συνεργάτης του χοντρού, αλλά και αυτός μητσοτακικός, έχει τον σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα και την πολιτική …αδιαφορία εκ μέρους των στελεχών και ψηφοφόρων, κάποιοι τον θεωρούν και …συμβιβαστική λύση. και τέλος του καβαλημένου καλαμιού, του ΑΔΩΝΗ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, που μπορεί να θεωρείται άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου του ΛΑΟΣ ( εμείς έχουμε τις αντιρρήσεις μας σε αυτό, αλλά δεν είναι της στιγμής ) κουμπάρος του, δεν πρόκειται να σηκώσει... μπαϊράκι ακόμη κι αν «σκίσει» στις εκλογές διότι έχει μάθει να μην βιάζεται, Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα ,εκτός της ….ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ, Το ότι έχει καταντήσει πολιτικά γραφικός λόγω της εμμονής του, να γίνει όσο είναι δυνατόν ποιο αναγνωρίσιμος, με οποιοδήποτε κόστος. Μπορεί να φέρει περισσότερους ψήφους από τους υπόλοιπους διεκδικητές της υποψηφιότητας, αλλά είναι και ο περισσότερο ….ευάλωτος στον …πόλεμο. ΙΔΩΜΕΝ.

Στην Θεσσαλία κατεβάζει υποψήφιο τον βουλευτή Ροντούλη, για να τον ….εξαφανίσει προς όφελος του …μητσοτακικού Γαρουφαλιά που καραδοκεί.

Για την Κρήτη, ο Καρατζαφέρης, είχε ρίξει το όνομα του λογιστή του Μητσοτάκη και στέλεχος του κόμματος του ,ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΝΤΟΥΚΑΚΗ ,αλλά μάλλον θα περιμένει να δει τι θα κάνει η ΝΤΟΡΑ και αν ευδοκιμήσουν οι ενέργειες της για να κατεβάσει δικός της συνδυασμό, διότι εάν συμβεί αυτό, ο ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ δεν θα βρει ούτε την ψήφο της… ΜΑΝΑΣ του στην κάλπη. Είχε προτείνει για να βρισκόμαστε σε….. συζήτηση την Όλγα Κεφαλογιάννη γνωρίζοντας εξ΄αρχης πως δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Διαρρέει πως στις περισσότερες περιοχές θα στηρίξει υποψήφιους της Ν.Δ για να μην πρασινίσει ο χάρτης, Αλλά εάν αναλύσει κάποιος τις ενέργειες του, το αντίθετο δείχνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails