Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος είδε τον… ΜητσοτακοΒΑΡΙΔΗ και δεν… φοβήθηκε.



Εμείς γράψαμε ότι προβλέπεται να γίνει η …..των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ όταν μάθει ο μητσοτακοΒΟΡΙΔΗΣ την δήλωση του Καρατζαφερη περί του αποκλεισμού από υποψήφιος περιφερειάρχης για… την προστασία του από τα αρπακτικά της πολιτικής και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Μόλις λοιπόν το άκουσε έπαθε τέτοιο νταράκουλο ψυχοσωματικό, που έσουρε τα εξ αμάξης στον Γιώργο Καρατζαφέρη με αποτέλεσμα να γίνει …το έλα να δεις. Οι δύο άντρες τα είπαν σε έντονο ύφος και αντάλλαξαν ύβρεις βαριές ο ένας εναντίον του άλλου. Τον βομβάρδισε, εν ολίγοις, ο Βορίδης τον χοντρό με τέτοιες λεκτικές «βόμβες»… που κόντεψε να γίνει της … Γιουγκοσλαβίας το…. κάγκελο. Κάποιοι παριστάμενοι φοβήθηκαν μην θυμηθεί ο Μάκης τις παλιές καλές εποχές του, όταν τραμπούκιζε περί τα Εξάρχεια, και ήταν ετοίμου να πηδήξουν από τα…. παράθυρα. Πρώτη φορά είδαν τόσο αγριεμένη ….κότα, να το παίζει κόκορας σε…. πετεινό. Εμείς απορούμε πάντως πως και δεν είχε μαζί του το… αυτοσχέδιο ….τσεκούρι ? Να ρίξει και μερικά …τσεκουράτα ….μπινελίκια.
Εμείς πάντως επειδή τον…. αγαπάμε… τόσο πολύ, όπως άλλωστε όλους τους μητσοτακικούς, θα του αφιερώσουμε έτσι για να θυμηθούν οι …παλαιότεροι και να μάθουν οι… νεώτεροι τι έγραφε το σαϊτ του κόμματος του για τον Καρατζαφέρη, πριν έρθει να τρυπώσει εντεταλμένα από τον «φεγγίτη» του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ. Θυμάσαι ΜΑΚΗ πως έκανε κομματικό πραξικόπημα ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ για τα μούτρα σου, ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙ; Καλά να τα πάθει. Τώρα που σε ξέπλυνε το παίζεις και…. ζόρικος.

ΜΠΗΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ το σαϊτ του μητσοΜΑΚΗ βαρίδη πριν τις Ευρωεκλογές του 2004, που απηχεί τις επίσημες θέσεις του κόμματος και του Βορίδη και ο οποίος τότε προφανώς θεωρούσε: τον Καρατζαφέρη λαϊκιστή, πολιτικάντη και καιροσκόπο...
και ότι το ΛΑΌΣ, σε ρόλο τραβεστί,
μεταμορφώνεται διαρκώς, ανάλογα με τις περιστάσεις, μέχρι πλήρους αφομοιώσεώς του από τους «Μεγάλους Αδελφούς» του.

Τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν, πως παρά την….. «σωματεμπορία» που έκανε απόψε ο Άδωνης στον …χοντρό ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ…. ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ, αυτός… δεν τσίμπησε .Ίδωμεν …αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails