Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Νομίζει ο καραγκιοζοφέρης ότι είναι εύκολο να... ανταλλάξει ψήφους.


Προσπαθεί μέσω της ..«ψήφου κατά συνείδηση», να κρύψει την πολιτική γύμνια, ανυπαρξία, και …εξάρτηση, που έχει στην ΚΡΗΤΗ. Εμείς τον προκαλούμε. Εάν έχει κόμμα όπως λέει, να κατεβάσει έστω ένα ψηφοδέλτιο δικό του όμως στην Κρήτη, οπουδήποτε. Μπορεί; OXI.To λέμε ρητά και κατηγορηματικά διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι λέμε. Δεν υπάρχει… ΤΙΠΟΤΑ. Έχει καταφέρει με την θρασύτατα αμέριστη υποστήριξη και χρηματοδότηση των διαπλεκόμενων να δημιουργήσει στην κυριολεξία ένα ..τηλεοπτικό κόμμα. Εάν δεν υπήρχε αυτή η προκλητική στήριξη από τα κανάλια της διαπλοκής μέσω της συνεχούς παρουσίας- διαφήμισης του, δεν θα ..υπήρχε καν.

Για να γνωρίζουν μερικοί πως ενεργεί Ο καρατζαπαίρνεις το τσιράκι του μητσοτακέϊκου. Είχε βγει και είχε μισοαναγγείλει κατόπιν «εντολής», ότι θα κατεβάσει τον λογιστή του Μητσοτάκη ΜΑΝΟΥΣΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ υποψήφιο περιφερειάρχη στην ΚΡΗΤΗ. Αυτό έγινε αφ΄ενός μεν για να έχει πισινή η ΝΤΟΡΑ σε περίπτωση μη ευρέσεως άλλου «ανεξάρτητου» υποψηφίου δικού της, και αφ΄ετερου για να έχει η κυρία ένα χαρτί στο χέρι της πως έχω για να στηρίξω τον ΝΤΟΥΚΑΚΗ που είναι δικός μου, εάν δεν δεχτεί κάποιος από εσάς τους ντόπιους να φτιάξει ψηφοδέλτιο. Της έδωσε δηλαδή διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της, πράγμα που απέδωσε, αφού έστω και εκβιαστικά κατεβάζει υποψήφιο «δικό» της. Εμείς είχαμε πει πως ο Καρατζαφέρης ότι και να γίνει, δεν μπορεί να κάνει ψηφοδέλτιο στην ΚΡΗΤΗ, διότι είναι σε κατάσταση κυριολεκτικά διάλυσης ειδικά μετά την υπερψήφιση του μνημονίου, και δεν υπάρχουν στελέχη για την κατάρτιση του. Σε όλη την Κρήτη τα κατ΄εφημισμον στελέχη του, μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών ,και αυτά απλώς… υπάρχουν, αφού από ότι καταγγέλλουν η Καλλιρρόης τους έχει …ξεχασμένους . Μόνο εάν του δώσει η ΝΤΟΡΑ δικούς της μπορεί. Με το που βρήκε όμως η ΝΤΟΡΑ το κορόιδο τον ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ και τον κατεβάζει , και όπως δήλωσε φέρνει τις βαλίτσες της για να τρέξει από άκρο σε άκρο της ΚΡΗΤΗΣ και να βοηθήσει στην εκλογή του, ( Βέβαια το όνειρο της είναι όχι η εκλογή ,διότι δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γίνει, αλλά ο τερματισμός του Σαμαρικού Πλακιωτάκη ως τρίτος ) ,βγήκε ο χοντρός να πει πως τον Ντουκάκη τον βάζει στην Αθήνα, και στους οπαδούς του συστήνει… κατά συνείδηση. Αφού ρε άχρηστε ΤΗΛΕΠΟΛΙΤΙΚΕ δεν μπορούσες και να κάνεις αλλιώς, παρά μόνο τον αβανταδόρο της ΝΤΟΡΙΤΑΣ, τι αηδίες είναι αυτές που λες;

Όσο για λοιπές πολιτικές αηδίες περί Ολγας κεφαλογιαννη κ.λ.π, ο αθεόφοβος πολιτικάντης το είπε γιατί ήξερε εκ των προτέρω πως δεν μπορούσε να γίνει. Έτσι δουλεύει .Πετάει μια ανεφάρμοστη κοτσανα και την επικαλείται για άλλοθι. Αφού η ιδία η αφεντικίνα του δεν το ήθελε, διότι έτσι δεν θα γίνει καταμέτρηση, της κατά την γνώμη της δύναμις που έχει στο νησί. Ταυτόχρονα στέλνει και το μήνυμα στους αφελείς κάφρους-ψηφοφόρους-στελέχη του. Εμείς έχουμε τον ΝΤΟΥΚΑΚΗ της στην Αθήνα, για τους μητσοτακικούς κρητικο-αθηναίους, και εσείς ψήφο κατά συνείδηση στην ΚΡΗΤΗ, δηλαδή τον υποψήφιο της. Δεν καταλαβαίνει όμως ένα πράγμα ο αρχιμαλάκας πολιτικός που θα του βγει ….αγγούρι .Επειδή δεν έχει οργάνωση και στελέχη, οι εναπομείναντες άσχετοι με την πολιτική, ήδη έχουν κάνει μεμονωμένα τις δικές τους «κατά συνείδηση» επαφές, ανάλογα με τις «φιλίες και συμπάθειες» που έχουν, και θα γίνει, η διασπορά της… αρκούδας στις ψήφους. Προβλέπω να φάει στο τέλος …σφαλιάρες από την ΝΤΟΡΑ, αφού οι «οπαδοί» του θα ψηφίσουν, από Σαμαρά μέχρι ….Κ.Κ.Ε.

Ωραία εργολαβοδιαπλεκομενοπολιτικάντικα πράγματα.

ΤΡΕΧΤΕ κορόιδα να εξαργυρώσω την ψήφο σας .

Απόσπασμα από την δήλωση του μεγάλου… αρχηγού.

«Η δεύτερη περιοχή είναι η Κρήτη επειδή και εκεί

δε μπόρεσε ο κ. Σαμαράς με την κα Μπακογιάννη να βρουν μια λύση και φαίνεται να κατεβαίνουν με διαφορετικά ψηφοδέλτια. Εμείς είχαμε σκεφτεί να κατεβάσουμε ένα τρίτο ψηφοδέλτιο με τον κ. Ντουκάκη, ο οποίος είναι πανελληνίως γνωστός ( ως μητσοτακικός ) και αντιλαμβάνεται ο καθένας, θα κατέγραφε ( με τους ψήφους της οικογένειας ) ένα

σημαντικό ποσοστό. Όμως δεν ήθελα να τριχοτομηθεί η

παράταξη. Ο κ. Ντουκάκης λοιπόν θα χρησιμοποιηθεί ως Αντιπεριφερειάρχης στην Αθήνα για να συγκεντρώσουμε τις ψήφους των Κρητικών ( μητσοτακικών) και θα πάμε κατά συνείδηση στην Κρήτη .(δηλαδή στηρίξτε την) Έτσι λοιπόν, σ΄αυτές τις δυο περιοχές θα πούμε κατά συνείδηση».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε με αυτά που γράφετε.
Την Θράκη την έχει παρατήσει διότι
η Ντόρα θα στηρίξει τον υποψήφιο
του Πασοκ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, ο οποίος
ήτανε επί 8 χρόνια νομάρχης του
Νομού Ροδόπης με την ανοιχτή
βοήθεια του Τουρκικού Προξενείου
της Κομοτηνής, δεν πρέπει λοιπόν
να κινδυνέψει η εκλογή του ΑΡΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ από τις πατριωτικές
ψήφους των Ελλήνων Χριστιανών στη
Θράκη, ο οποίος θα βοηθήσει στον
σταδιακό εκτουρκισμό της, όπως έχει
συστηματικά κάνει κατά τον καιρό
που πήγαινε σε όλες τις εκδηλώσεις
των παράνομων τουρκικών σωματείων
που είχαν καταργηθεί με αμετάκλητες
δικαστικές αποφάσεις του Αρείου
του Αρείου Πάγου. Χάριν των φίλων
του των Τούρκων ο ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΔΗΣ
κάνει τα πάντα, έχοντας διαχρονικά
την στήριξη του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ,
της Ντόρας και σήμερα του πρακτορεί
ου της που είναι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ που
είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που
έχει δημόσια ταχθεί υπέρ της διατή-
ρησης του Τουρκικού Προξενείου στην
Κομοτηνή (σχετικές δηλώσεις του στη
εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής της
30/9/2009 αλλά και στο ΥοuTube0

Related Posts with Thumbnails