Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αφού υπάρχουν ανεγκέφαλοι δήμαρχοι, και ψευτοπατριώτες πολιτικοί ;


Aφού υπάρχουν ανεγκέφαλοι δήμαρχοι και υπερ-χριστιανοί μαλάκες που δεν αφήνουν να γίνει κάποιο τζαμί για να προσεύχονται, αυτό το πράγμα θα διογκώνεται. Ίσως τους δούμε να προσεύχονται ,και στην πλατεία συντάγματος ως αντίδραση. Όσο περνά ο καιρός τέτοιες εικόνες θα είναι όλο και ποιο συχνές, και στο τέλος θα γίνουμε διεθνείς ρόμπες. Το να θέλουμε από την στιγμή που ανεχτήκαμε την παρουσία τους, για να μην πούμε πως κάποιοι την επιδίωξαν, να μην έχουν που να προσευχηθούν, είναι ακαταλαβίστικο για τον διεθνή παράγοντα και πάλι θα.. φάμε την κατακραυγή..

Από το hellas-orthodoxy

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΧΙ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Γι'αυτό λοιπόν βγάζουμε το καπέλο στους μουσουλμάνους, έστω κι αν δεν μας αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα: ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.

Φυσικά, η εικόνα αυτή ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ...ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!

Να υπάρχουν περιοχές-γκέτο (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέρα μεσημέρι στις οδούς Αριστοφάνους και Σαρρή),όπου δεν τολμάει να πλησιάσει κανείς Έλληνας και μουσουλμάνοι στρώνουν χαλάκια για να προσευχηθούν!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε σπίτια τους να προσεύχονται όσο θέλουν.

Related Posts with Thumbnails