Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτή την κυρία βιάστηκε να στηρίξει το πολιτικό μπλέντερ ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ






Η σχέση που είχε η μέχρι πρότινος νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γλυκερία Σιούτη, με την Ζήμενς και τον Μ. Χριστοφοράκο από όπου και να την πιάσεις …μπάζει.. Όπως είχε καταγγείλει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας «η κυρία Γλυκερία Σιούτη σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, κ. Ιωάννη Γιαννίδη, προσέφυγαν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με στόχο να μπλοκάρουν την αμερικανική εταιρεία Debevoise που είχε αναλάβει τον εσωτερικό έλεγχο για τα μαύρα ταμεία της Siemens στο αρχείο του κ. Μ. Χριστοφοράκου. Με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχουν στη διάθεση της Δικαιοσύνης σημαντικά στοιχεία».

Το Antinews αποκάλυψε τις αμοιβές της κ. Σιούτη για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκαλυφθεί η αλήθεια και να θαφτεί στις νομικές και άλλες καλένδες. Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας, όλες σχεδόν οι αποδείξεις πληρωμής που δημοσιεύουμε φέρουν την ένδειξη «παροχή νομικών συμβουλών για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων».

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η μέχρι προ ολίγων ημερών νομική σύμβουλος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που τόσο κόπτεται για την «αποκάλυψη της αλήθειας» για το μεγάλο σκάνδαλο της Ζήμενς, εργαζόταν στο παρελθόν για την συγκάλυψη αυτής της αλήθειας.

antinews. gr

Η Σιουτη δεν ήταν απλώς δικηγόρος του Χριστοφορακου, και της Ζήμενς, ήταν η δικηγόρος που μαζί με τον Φλογαϊτη έστησε την άρνηση της Ζήμενς Ελλάς να παραδώσουν τα στοιχεία για το λάδωμα στην εταιρεία Debevoise που έψαχνε για τα λαδώματα ανά τον κόσμο της εν λογω εταιρείας, με την δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων. Ο Φλογαϊτης είναι και κουμπάρος του Παυλόπουλου, άλλου τίμιου δημόσιου προσώπου, γνωστού για την συνεργασία του με τον ΔΟΛ, νομικός σύμβουλος του Λαμπράκη, και ασχολήθηκε ειδικά με το Μέγαρο Μουσικής, και τα έργα-επέκταση που έκαναν παράνομα. Αυτή λοιπόν την κυρία πρόστρεξε άρον – άρον να στηρίξει το πολιτικό μπλέντερ, νομίζοντας πως θα κάνει.. παιχνίδι μαζί της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails