Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Έτσι θα διορθώσεις τα….. κακώς κείμενα ΣΑΜΑΡΑ;


Eμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο χρειάζεται 6.000 τετραγωνικά η Ν.Δ .Τι είναι. βαριά βιομηχανία, η πολυεθνική ; Kαι γιατί πρέπει να πληρώνει ένα εκατομμύριο …δραχμές την ημέρα ενοίκιο για τα γραφεία που θα στεγάσουν τους μελλοντικούς χαραμοφάηδες- σωτήρες μας; Με αυτή την νοοτροπία ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα επαναφέρει την οικονομική… τάξη στην χώρα; Εάν δεν έπαιρναν τα υπέρογκα ποσά ως ενίσχυση από το κράτος ,και τα έβαζαν από την τσέπη τους, θα έπρατταν έτσι;

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα το "Πρώτο Θέμα", για τα νέα γραφεία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, την ώρα που χιλιάδες πολίτες δυσκολεύονται να πληρώσουν το ενοίκιο ή τη δόση του στεγαστικού τους δανείου, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των περικοπών σε μισθούς και επιδόματα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει στον επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβό ενοίκιο 95.000 ευρώ τον μήνα για ένα "ανάκτορο" 6.500 τ.μ. στη Λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα.

Δηλαδή η ΝΔ θα πληρώνει για ενοίκιο 1 εκ. ευρώ τον χρόνο!

Όπως γράφει το "Πρώτο Θέμα", η ΝΔ όχι μόνο θα πληρώνει 95.000 ευρώ το μήνα για το κτήριο της Λεωφόρου Συγγρού, αλλά θα συνεχίσει να νοικιάζει και εκείνο της Ρηγίλλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ενοίκιο που πληρώνει έως σήμερα η ΝΔ για όλα τα κτήρια στα οποία στεγάζονται οι γραμματείες και οι υπηρεσίες της στην Αθήνα ξεπερνούν συνολικά τις 50.000 ευρώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails