Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά αρχίζει να μας αρέσει η …αστροΠΕΛΕΚΗ. Τι εννοούσε με τα… παντελόνια;


Όσο για το …παντελόνια κα ΠΕΛΕΚΗ μας, από τις φήμες που κυκλοφορούν, επιτρέψτε μας να αμφιβάλουμε. Υπάρχει και εκείνη η παλιά ξεχασμένη και «ανεξερεύνητη» ιστορία με τον.. κουμπάρο στην Θεσσαλονίκη, που την …έθαψε ο Ρουσόπουλος , Χέσε μέσα. Τι ξύνουμε παλιές ..πληγές τώρα.

Συγκεκριμένα η κ. Πελέκη σύμφωνα πάντα με τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής είπε: «Είναι προφανές ότι η απόφαση των ανταλλαγών ανήκει στον πρωθυπουργό. Αυτή η απόφαση δόθηκε στον υπουργό Επικρατείας κ. Ρουσόπουλο ο οποίος τη διακίνησε στους τέσσερις συναρμόδιους υπουργούς.

Έπρεπε ο πρώην πρωθυπουργός να βγει από την αρχή και να αναλάβει την ευθύνη για την απόφαση ανταλλαγής ακινήτων με την Ι.Μ. Βατοπεδίου. Να πει ήταν μια κυβερνητική απόφαση την οποία ανέλαβε ο κ. Ρουσόπουλος, ως υπουργός Επικρατείας να διακινήσει στους τέσσερις αρμόδιους υπουργούς του κ.κ. Ε. Μπασιάκο, Α. Κοντό, Κ. Κιλτίδη και Π. Δούκα» ανέφερε η κ. Πελέκη στην προανακριτική επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο Βατοπεδίου.

Σαν να μην έφτανε αυτό η κυρία Πελέκη υπονόησε πολιτική ανανδρία από τους υπευθύνους λέγοντας ότι «έπρεπε ο Καραμανλής να μιλήσει από την αρχή όπως και οι υπουργοί αυτό κάνουν όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και λένε, ότι, εγώ έδωσα την εντολή».
Αυτό κάνω και εγώ που δεν τα φοράω».

«Βαρέθηκα να μου λένε οι ταξιτζήδες "πόσα έχετε φάει εσύ και ο άντρας σου.... »

«Ήρθα να μιλήσω, αφήστε με να τα πω»

«Υπήρξε προφανώς κεντρική πολιτική απόφαση. Σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς δια του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails