Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο Κικίλιας προέρχεται από το… πουθενά" ???


Απόψε στο ΑΛΤΕΡ είδαμε πως μπορεί να διασυρθεί στα μάτια του απλού πολίτη ένα λαμόγιο μεγαλοδημοσιογράφος. Την είχε στήσει καλά την μηχανοραφική μηχανή του αλλά δεν του βγήκε από το «θρασύτητα» και άπειρο πολιτικά παιδάκι τον ΚΙΚΙΛΙΑ, γιατί έτσι θέλουν να τον παρουσιάσουν. Ανάλαβε λοιπόν την "βρώμικη δουλειά" της αμαύρωσης της εικόνας του Βασίλια Κικίλια, που κέρδισε όμως τις εντυπώσεις, αρχίζοντας με τα γνωστά, μα να ακούς τι λέμε, Που ξέρεις από πολιτική, μπορείς να αναλάβεις την μεγαλύτερη περιφέρεια, είσαι νέος στην πολιτική, και διάφορες άλλες προβοκατόρικες αηδίες. Μάταια προσπαθούσε ο νεαρός να τους πει πως δεν είναι μόνος του έχει ολόκληρο επιτελείο από πίσω του ,να περιμένουν να δουν το πρόγραμμα του για να τον κρίνουν, Αυτό το ξεπουλημένο δεκανίκι στην εξουσία το χαβά του.

Ποιος σου είπε ρε ρεμάλι πως οι νέοι δεν πρέπει να συμμετέχουν στην εξουσία λoγω ηλικίας; Που το γραφεί αυτό; καλύτεροι είναι οι ξεπουλημένοι κολόγεροι; Και όλα τα πουτανάκια που μαζεύουν κατά καιρούς και τα βάζουν στα υπουργεία τι εμπειρία έχουν; Πως κάνουν καλές πίπες; Τον γιόκα της ….συμπάθειας σου της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ με τον ίδιο τρόπο ρε λεχρίτη θα τον αντιμετώπιζες η θα τον κολόγλυφες; Είδαμε και τα κατορθώματα του έμπειρου ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που είχες φροντίσει εντέχνως και προβοκατόρικα να τον έχεις μετά τον ΚΙΚΙΛΙΑ, για να μας πει τι; “Oτι ο ίδιος δεν θα τον στηρίξει καθώς είναι ένα πρόσωπο που έρχεται από το πουθενά “..Λες και μέγας προδότης είχε την μεγάλη προϋπηρεσία όταν κολόγλυψε την ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Για να ψήσει τον Κωστή για να τον βάλει υποψήφιο βουλευτή, ΠΡΑΞΗ που ομολόγησε προσφάτως ο Μητσοτάκης, πως είναι ένα από αυτά, που έχει μετανιώσει πικρά. Κασέτες της tv press πουλούσε στις τοπικές οργανώσεις με ένα χαλασμένο αγροτικό που το έσπρωχνε, για να πάρει μπροστά και να πάρει κανένα πενηντάρικο να την βγάλει. Άσε που είναι του… δημοτικού, Ενώ ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ γιατρός.

Ξέρεις τι κατάφερες αργυρώνητε δημοσιογράφε; χωρίς να τον ξέρουμε η να ανήκουμε στο κόμμα του να τον… συμπαθήσουμε και να λυπηθούμε που δεν ψηφίζουμε.. στην ΑΘΗΝΑ για να την σπάσουμε στην σάπια και προδοτική γερουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails