Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Θαύμα ? Πως ένας ακατάλληλος για δημόσιος υπάλληλος, έγινε… βουλευτής


Ο προβεβλημένος από τον ίδιο τον "αρχηγό" εκπρόσωπος τύπου του αποκόμματος βιλούχος Αϊβαλιώτης ξεγυμνώθηκε πλήρως. Δεν φτάνει ότι ήταν ότι φυγόστρατος και εμπλέκεται σε σωρεία σκανδάλων με βάση την ιδιότητα του ως κολλητός ανά τας Ευρώπας του Καρατζαφέρη με ιδιόκτητες βίλες στις βρυξελλες, και πέραν από τα σκάνδαλα που αφορούν και τα κρυφά οικονομικά του κόμματος "οι εσωκομματικοί φίλοι του" μας έστειλαν μία…. ξεχασμένη επίσημη απόφαση της διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου που αφορά τον "φίλο" τους. Η απόφαση αυτή του 2006 (βλ. σελ. 6 του συνημμένου Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβέρνησης) περιέχει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την πορεία του ανθρωπιστή αυτού, ο οποίος ήθελε να προσφέρει ως άλλος Ερρίκος Ντυνάν στην Υγεία των Ελλήνων πολιτών. Έτσι προσπάθησε να μονιμοποιηθεί με την ιδιότητα του διοικητικού προσωπικού ως δημόσιος υπάλληλος εκεί. Κι όλα αυτά για να παίρνει ένα δεύτερο μισθό (σεμνά και ταπεινά βέβαια) από το Ελληνικό Δημόσιο... Από αυτή του τη μεθόδευση, δεν βγήκε ωφελημένος βέβαια αφού τελικά αποκαλύφθηκε η απάτη του και κρίθηκε "ακατάλληλος για μονιμοποίηση", σαν ένας απλός φυγόστρατος εθνικιστής...

Τώρα το πώς γίνεται ένας που κρίθηκε ως …ακατάλληλος για δημόσιος υπάλληλος, να είναι κατάλληλος για βουλευτής; E….αυτά μόνο ένας Καρατζαφέρης μπορεί να τα καρατζαφέρει σε πέρας.

Εδώ έχει καταφέρει να …ταριχεύσει τον… χειροκροτητή ΜΠΑΜΙΧΑ, να τον ανασταίνει κατά το δοκούν, και να τον βάζει….. συμπλήρωμα στις λίστες των υποψηφίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails