Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τους περνούν ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ για τον τρισάθλιο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ.



Η περίπτωση του "αστράτευτου διαρκείας" Κ.Αιβαλιώτη βουλευτή του ΛΑΟΣ και εκπροσώπου τύπου του τηλεκόμματος , οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές με πλαστά έγγραφα ότι είναι υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου για να παίρνει συνεχείς αναβολές στράτευσης με απώτερο σκοπό μην υπηρετήσει καθόλου η στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες , επανέρχεται την Δευτέρα 7-6 στην αίθουσα του Στρατοδικείου Αθηνών.....
Κατηγορούμενοι 11 Αξιωματικοί της Στρατολογίας, οι οποίοι αν και ως αρμόδιοι ήσαν υπεύθυνοι να ελέγξουν την Στρατολογική κατάσταση του Αιβαλιώτη , εν΄τούτοις δεν το έκαναν.....
Έτσι λοιπόν θα δικασθούν από το Στρατοδικείο Αθηνών για παράβαση καθήκοντος για το ...χατίρι του Αιβαλιώτη...!!!
Έτσι άλλωστε εξηγείται και η καθημερινή προβολή του "Αστράτευτου Ζητωπατριώτη ", βουλευτή του ΛΑΟΣ στα τηλεπαράθυρα , ως....εξυγιαντή της διαφθοράς

Όταν ανοίγεις το χαζοκούτι και βλέπεις τον…. Αιβαλιώτη έναν από τους ποιο βρώμικους και ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ πολιτικούς που δεν δίστασε να διορίσει ακόμα και την σύζυγο του την κυρία Γιούτσου στην βουλή, όπως είχαμε αναφέρει στο ποστ Συνεχίζουν τους έμμεσους «αποκεφαλισμούς» στον ΛΑγΟΣ να μιλεί για Siemens μίζες κ.λ.π σου έρχεται να την σπάσεις. Τον έχουμε εγκαλέσει επανειλημμένως να απαντήσει για την αδήλωτη βίλα του στις Βρυξέλλες και ποιον στεγάζει, για τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα εις βάρος ευρωβουλευτών με το ψευδώνυμο ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ, για τα πλαστά πιστοποιητικά που έφτιαξε για την απαλλαγή του από τον στρατό, και τόσα άλλα. Είχαμε αναφερθεί για την βίλλα που στεγάζει «διπλωμάτη» εχθρικής χώρας στο Βέλγιο ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ( καρατζαφέρης) . λέγοντας ότι Οι «φίλοι» του Αϊβαλιώτη στο ΛΑΟΣ μιλούν ανήσυχα για τον περίεργο «διπλωμάτη», κάτοικο της Βίλλας της οδού Kwakkelstraat 5 στο Vilvoorde. Αιτία είναι η χώρα που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος διπλωμάτης στο Βέλγιο, χώρα εχθρική για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», που δήθεν πονά τόσο πολύ ο Καρατζαφέρης. Δείτε και εδώ ( Ποιός « διπλωμάτης » μένει στην βίλλα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΒΕΛΓΙΟ; Μήπως είναι Τούρκος; )

Απάντηση δεν δόθηκε όμως καμία, και από κανέναν, όπως δεν δόθηκε ούτε για το σπίτι του αρχηγού του στις Βρυξέλλες, βλέπε Όλοι οι καλοί πράκτορες χωράνε στο μόρφωμα του καρατζαφέρη ούτε για νέα βίλα που αγόρασε στον κόρφο Αργολίδας Ε όχι και έτσι ΓΙΩΡΓΑΡΕ? Και νέα βίλα στον ΚΟΡΦΟ Αργολίδας;

Εμείς επανερχόμαστε στο θέμα ελπίζοντας ότι θα πάρουμε απάντηση από τον πολιτικό (αστράτευτο) τυχοδιώκτη, η θα αξιωθούν τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε κάποτε να ασχοληθούν με αυτά τα ερωτήματα που θέτουμε.

1. Όντως επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της “κρυφής” αυτής βίλας του βουλευτή του ΛΑΟΣ από το βελγικό site:

http://whitepages.truvo.be/detailssearch.ds?

detailsListingId=en_BE_WP_FREE_1021982472-1_0000_0000_BK1_0000

2. Το ερώτημα τώρα είναι αν τη δήλωσε στο τελευταίο πόθεν έσχες του στη Βουλή. Αν όχι, ποιός είναι ο λόγος που την κρύβει?

3. Αν ο αυτός ο διπλωμάτης “εχθρικής για την Ελλάδα χώρας” που μένει στη βίλα του Αϊβαλιώτη σήμερα είναι ένας απλός νοικάρης, που είναι τα νοίκια? Που τα δήλωσε ο Αϊβαλιώτης? Γιατί όχι στο πόθεν έσχες του ή σε κάποια εφορία?

4. Γιατί δεν φαίνεται πουθενά στο βελγικό τηλεφωνικό κατάλογο το όνομα του διπλωμάτη αν δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο μ’αυτόν?

5. Αν δεν παίρνει νοίκια, πως αμείβεται ο Αϊβαλιώτης από τον διπλωμάτη της εχθρικής χώρας?

6. Και στη τελική, αν αυτός δεν είναι ύποπτος, γιατί ο Αϊβαλιώτης που είναι βουλευτής και μένει στην Αθήνα δηλώνει το τηλέφωνο του διπλωμάτη αυτού σαν δικό του στο Βέλγιο???!!!

7 Είναι δική του η βίλλα η ανήκει σε οφσορ εταιρία; Εάν ναι, με ποιον την έχει MAZI; μήπως με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

Δείτε και εδώ Κώστας Aϊβαλιώτης η Κώστας Κυδωνιάτης;

Εντύπωση μεγάλη, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός, αλλά κυρίως για τον πρωταγωνιστή του που τόσο ανακόλουθος αποδείχτηκε στα μάτια των ορθόδοξων ψηφοφόρων του, προκάλεσε ο Κ. Αϊβαλιώτης και η αποφυγή στράτευσης που είχε επιτύχει.

Τελικά έγινε ότι γίνεται για τους υπερπατριώτες στον τόπο τούτο. Υπηρέτησε σαράντα πέντε (45) ολόκληρες ημέρες, δίνοντας ο Καρατζαφύρερ φοβούμενος τον διασυρμό του αποκόμματος του, γη και ύδωρ στον τότε υπουργό ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. Είναι δε τόσο θρασύς που για να ξεκαρφωθεί δήθεν από την μητσοτακο-εξάρτηση του αφού χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε δίπλα στον άλλον …εξαρτημένο τον Καρατζαφύρερ ως Ο υποτακτικός του ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ τον καλεί σε…. «Απολογία»?

Τώρα μαθαίνουμε ότι καθίζουν στο σκαμνί αυτούς που έκαναν τα στραβά μάτια με άνωθεν εντολή.

Ας δούμε, όμως, και το βιογραφικό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λάος, που υπήρξε και μέλος κοινοβουλευτικών επιτροπών ως μέλλοντας φαντάρος.

Αντιγράφουμε από τα

http://parliamen-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_2415.html

και

http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=5407


4 σχόλια:

Ixnos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κάνατε ένα σοβαρό λάθος.
Ο Αϊβαλιώτης εξαπατούσε τις
στρατολογικές αρχές της πατρίδας
του επί 20 χρόνια, όχι επί 10
χρόνια, όπως γράφετε.

Ανώνυμος είπε...

για πες μας για τον αστρατευτο ΣΑΜΑΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-θεσσαλονικιος
28 μηνες θητεια
12 στο Δυδιμοτειχο

Υ.Γ.εσυ εχεις υπηρετησει και που???????

Ixnos είπε...

εμεις τον εχουμε ρωτησει και αυτον.Εαν ψαξεις στα ποστ θα το δεις.

Related Posts with Thumbnails