Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλει και τα..ρέστα ο αρχικλεφταράς Τσοχατζόπουλος


Εάν δεν καταλάβουν οι Έλληνες πως όλοι, μα όλοι οι υπουργοί που πέρασαν έχουν πάρει μίζα, άλλοι μεγάλη και άλλοι μικρή, έστω και βάσει νόμου για κάθε σύμβαση που υπογράφουν, όλα αυτά, οι εξεταστικές και λοιπές αηδίες, είναι άχρηστα

Ως θύμα αδίκων επιθέσεων από "άνομα συμφέροντα που έχουν βάλει στόχο την πολιτική και τους πολιτικούς και την πολιτική εξόντωση του ιδίου" παρουσιάστηκε απόψε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Siemens ο πρώην υπουργός και κορυφαίος κλέφτης του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος.
Δεν κατονόμασε ποια είναι τα άνομα συμφέροντα, αλλά παραδέχθηκε ότι "υπάρχει σκάνδαλο Siemens" καλώντας τους βουλευτές- μέλη της επιτροπής να ανακαλύψουν ποιοι πήραν τις μίζες από τα "μαύρα ταμεία" προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον.( Πάει θα τρελαθούμε με τους Θρασείς).
Χαρακτήρισε λάθος την απόφαση για την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ("με κατεδάφισαν και με διέλυσαν") και πρόσθεσε, σε σχετική ερώτηση του συντονιστή των βουλευτών της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, ότι τα όσα λέγονται περί πολυτελούς διαβίωσής του είναι άδικες επιθέσεις, καταθέτοντας όλα τα στοιχεία για την αγορά του σπιτιού του και τις δηλώσεις "πόθεν έσχες" του στην επιτροπή.
Ο κ. Αρχικλεφταρας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και εμπλοκή με τη Siemens και τις προγραμματικές συμβάσεις που υπογράφηκαν είτε επί θητείας του στο υπουργείο Άμυνας (1996-2000), είτε όταν στη συνέχεια ήταν στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Στο υπουργείο Άμυνας χειρίστηκε, αλλά και υπέγραψε με υπεργολάβο τη γερμανική εταιρεία την προγραμματική συμφωνία "Ερμής", (τηλεπικοινωνίες στρατού), ύψους 135 εκ ευρώ, και τα αντισταθμιστικά των Πάτριοτ, αλλά κυρίως από το υπουργείο Ανάπτυξης χειρίστηκε τις μεγάλες συμβάσεις τροχαίου υλικού του ΟΣΕ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά συναρμοδίως χειρίστηκε και την πώλησή τους στη γερμανική HDW. (Δηλαδή όλοι τα αρπάξαμε)
Ο αρχικλέφτης αρνήθηκε όλες σχεδόν τις περίπου 25 συναντήσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, όπως αναφέρονται στο ημερολόγιο του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Siemens. Έκανε λόγο για "δήθεν συναντήσεις που δεν έγιναν ποτέ", ενώ είπε ότι οι σχέσεις του με τον φυγόδικο Χριστοφοράκο ήταν απλώς φιλικές και αβροφροσύνης. Απαντώντας σε ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη είπε ότι δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για την ανάμειξη του ονόματος του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών και στενού συνεργάτη του Αντώνη Κάντα, που πήρε έμβασμα 500.000 ευρώ από το λογαριασμό Ηλία Γεωργίου.
Σε ερώτηση του Κώστα Τζαβάρα, για τις μαρτυρίες Σίκατσεκ και Κουτσενρόϊτερ, ότι δόθηκαν μίζες για το πρόγραμμα "Ερμής", είπε ότι πρόκειται για ψεύδη.

Σώπα ? Και εμείς νομίζαμε πως τον λέγαμε.. άδικα αρχικλεφταρά τον Άκη ?

Τι συνέβη και δεν ασχολούνται με τον Τσοχατζόπουλο πλέον;

Τσοχατζόπουλε πόσο πάει το «μαλλί» στις μίζες;

Στην ίδια περιοχή έχουν βίλα, ο ΑΚΗΣ με τον Καρατζαφέρη?

Νέο κρούσμα του …ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

Τέλος ο ΑΚΗΣ .Τα «κλεμμένα» θα τα γυρίσει;

Πάνω από 10.000.000 ευρώ η …φανερή περιουσία του Τσοχατζόπουλου ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails