Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εσπευσμένα η ΝΤΟΡΑ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Τις νυχτερινές ώρες αφίχθη εσπευσμένα στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ όπου θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με αποτυχημένα στελέχη της Ν.Δ διότι αύριο μάλλον θέλει να ανακοινώσει το όνομα που θα στηρίξει στην περιφέρεια.

Είχε βιαστεί η κυρία να κάνει δηλώσεις για τον «νεαρό και άσχετο» ΚΙΚΙΛΙΑ, αλλά αυτός που συζητείται ότι κατέφυγε για να τον χρήσει στην Κρήτη, εάν τελικά το κάνει, είναι άστα να πάνε. Μιλάμε για την απόλυτη ξευτίλα. Απορούμε εάν αυτά τα εγκρίνει ο γέρο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .Πολύ αμφιβάλουμε . Τέτοια πολιτική ένδεια είναι κατάντια ακόμα και για το μητσοτακεϊκο. Είναι σαν να έβαζε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ τον… «καφετζή» Μπαμίχα υποψήφιο ,και κάτι χειρότερο. Το να συζητάς να βάλεις υποψήφιο για περιφερειάρχη ΚΡΗΤΗΣ έναν παρατρεχάμενο του Κεφαλογιαννη πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ από την μια, και ένα φτηνό-λαμογιο στέλεχος της Ν.Δ που έχει πάρει άγνωστο πως ,το βουνό όπου είναι εγκατεστημένοι οι αναμεταδότες των καναλιών και ρ/σ και το νοικιάζει , μαζί με κάτι αρπαχτοδιαφημιστικοραδιοφωνικες εταιρίες, ε είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ για κόρη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτοί δεν πρόκειται να δούναι ούτε την ψήφο της …μάνας τους, ίσως από μερικών χαζοχαρούμενων συγγενών τους, και υπερ-κολλητών του μητσοτακέϊκου.

Τραγική η κατάληξη της για την πολυδιαφημισμένη σχέση ζωής με το «νησί της και πατρίδα της» όπως λέει, που υπεραγαπά και τρίχες. Το νησί φαίνεται την αγαπά τόσο, μα τόσο πολύ μετά την διαγραφή της, που δεν βρίσκεται ένας ικανός και αξιόλογος να της συνδράμει που λένε εδώ.

Ειλικρινά εμείς την λυπόμαστε για αυτή την πολιτική ξευτίλα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails