Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μια …ήπια απάντηση στον ελεεινό και υβριστή ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ




Το blog ixnos κύριε Γεωργιάδη που είπες στην εκπομπή σου πως είναι για το αποχωρητήριο ( εσύ που κάνεις υποδείξεις στους υβριστές) έχει πάνω από 2.000.000 επισκέψεις οπότε όλοι αυτοί ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΓΝΩΜΗ σου τους αρέσει να επισκέπτονται ένα WC .Eμεις δεν θα σου απαντούσαμε ,αλλά επειδή πρέπει να προστατέψουμε την συμπάθεια και την προτίμηση που μας δείχνουν οι αναγνώστες μας και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε στο έλεος του κάθε τυχοδιώκτη πολιτικάντη να καθυβρίζει τις προτιμήσεις τους, θα σου πούμε τα εξής.

Κύριε Γεωργιάδη εμείς ήμασταν ΛΑ.Ο.Σ, και εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαστε σκέτο… ορίτζιναλ… Λαός. Τα κόμματα γενικά τα έχουμε γράψει εκεί που πρέπει. Οι συκοφαντίες σου περί έμμισθων της; ΡΗΓΙΛΛΗΣ και άλλα τέτοια γραφικά που έχεις ξεπατικώσει από τον …ΣΤΑΛΙΝ σου τα επιστρέφουμε διότι δεν είμαστε πολιτικά εκκρεμές σαν και εσένα. Αυτά να τα πεις σε μερικά εναπομείναντα κορόιδα της βρώμικης αυλής σου . Στο IXNOS γράφουν και μερικοί από τους ομοιοπαθείς … εναπομείναντες «άμισθους» του ΛΑΟΣ χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους διότι είπαμε να παραμείνουν και μερικοί μήπως και διορθωθούν τα πράγματα με την απομάκρυνση όλου του μητσοτακικού και εθνοπροδοτογλυφτικου στοιχείου που έχει εναπομείνει. Είσαι τόσο πολιτικά ηλίθιος που νομίζεις πως δεν γνωρίζουμε επ΄ακριβως το τι κάνετε μέσα σε αυτό το μπουρδέλο, και το λέμε έτσι, διότι ως κίνημα το ξεκίνησε ο χόντρος, θυμάσαι αλήθεια τα ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ ,Ε.Κ.Α.Β και άλλα που λέγαμε; Εσείς όμως χωρίς να τα πιστεύεται παλιοκαθίκι; Συμφωνούσατε μαζί μας επιφανειακά, και από μέσα σας λέγατε ,μωρέ άσε να μπω εγώ στην βουλή και μετά χέστους. Μεταφέρατε παλιοαλήτες σε αυτό τις συνήθειες του οίκου σας. Για αυτό και απομακρύνθηκαν οικιοθελώς εκατοντάδες κατά καιρούς που οι περισσότεροι ήταν αξιόλογα στελέχη . Όλοι αυτοί είναι τρελοί και προβοκάτορες και μια χούφτα διότι περί αυτού πρόκειται, εναπομείναντες μαζί με κάτι αερομεταφερόμενους είσαστε οι τιμητές; Σκουπίδια πολιτικά του κερατα και παλιολαμόγια που το παίζεται επαγγελματίες πατριώτες για θησαυρισμό. Έξαλλου το παραδέχεσαι στο βίντεο σου πως κάνεις δουλειές εκατομμυρίων ευρώ. Πως λοιπόν ρε… εκατομμυριούχε να καταλάβεις τι θα πει ανεργία και πείνα . Για όλα αυτά και άλλα λέμε πως είσαστε μόνο για «σφαλιάρες», και σας τις δίνει ο χοντρός ,και πολύ καλά κάνει. Εμείς αυτό το έχουμε επικροτήσει πολλές φόρες. Εάν θέλεις να παραμείνεις υβριστής δικαίωμα σου. Να ξέρεις όμως γελοίε ψευτο πολιτικέ πως μερικοί από εμάς του ΛΑΟΣ που εξαπάτησες σε έβαλαν στην βουλή, και εμείς θα σε βγάλουμε από αυτήν διασυρμένο, δείχνοντας σε όσους δεν σε γνωρίζουν, το ποιος στην πραγματικότητα είσαι. Ενα παλιολαμόγιο ,αρπαχταδόρος, ψεύτης, Ικανός να γλύψεις και να συμμαχήσεις με τον διάολο, προκειμένου να κάνεις την «δουλειά» σου, χωρίς ήθος ,δυο φόρες παντρεμένος, πρώην σπιτωμένος επί μακρόν με μια κυρία που είχε παντρευτεί τον… πρώην φίλο της μαμάς της, την ίδια στιγμή που έλεγες πατρίδα –θρησκεία-οικογένειαα και κολλούσε το στόμα σου από την… «συγκίνηση», νυν σελέμπριτυ, και χωρίς ιδανικά και ιδεολογία. Στην καθομιλουμένη ;ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ.

Ένας από τους συνεργάτες του blog, που σε έπαιρνε ΠΑΛΙΑ από το χεράκι να σε βάλει μέσα στο πλήθος, επειδή κατουριόσουν επάνω σου, από τον φόβο του …γιαουρτιού. Άντε και γαμήσου ΠΑΛΙΟΑΛΗTH που θα μας πεις και…. έμμισθους της …ΡΗΓΙΛΛΗΣ.

Όσο για τις «αποκαλύψεις» που επιζητάς μην βιάζεσαι ,εμείς έχουμε απεριόριστο χρόνο στην διάθεση μας, δεν βιαζόμαστε, σιγά –σιγά, για να εμπεδώνουν οι πολίτες. Μην ξεχνάς πως είμαστε πρώην στελέχη και φίλοι …ΑΔΩΝΗ μας.


Παρεμπιπτόντως μην βγαίνεις να μας βρίζεις σε ένα κανάλι που έχεις πληρωμένη εκπομπή, και μάλιστα τα μισά τα δίνεις… κάτω από το τραπέζι ? Μην βιαστείς να απαντήσεις, παρά μόνο εάν είναι να μας πεις ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΔΙΑΣΥΡΜΕΝΕ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails