Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Έβαλαν εισιτήριο στον… Μπάλο ? Πάτε καλά ρε γουρούνια;


ΑΦΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/10 ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΘΛΙΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ (ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ) ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ,ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ. ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ. ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ! ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΔΑΡΟΣΡΟΜΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ... ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Καλά ρε πουστη, αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως. Κάποτε πηγαίναμε εκεί, και ήταν για πάρτη μας σχεδόν όλη η παραλία, που έβγαζε τα χταπόδια στην άμμο, διότι δεν είχε …ανακαλυφθεί. Μετά ήρθαν οι ζουλού από την πολύ διαφήμιση, και έγινε της κακομοίρας στην πίτσα και τους φραπέδες με την βάρκα, και το μαζούτ από τα φερετράκια που κουβάλησαν με ημερήσιες εκδρομές τους υποψήφιους νεκρούς από ναυάγιο, Τώρα μαθαίνουμε ότι επειδή μυρίστηκε πολύ μάσα, έβαλε η μαλακισμένη η ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κισσάμου ΜΙΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ, η ΣΧΕΤΑΚΗ και …μπάρες με εισιτήριο. Την επόμενη φορά θα τους πούνε πώς να καθίσουν να τους ρίξουν και ένα.. για να τους αφήσουν να περάσουν, αφού θα έχουν χεστεί στο τάλιρο και θα ζητήσουν μετά κόλο για την σεξουαλική τους ικανοποίηση. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails