Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν αφήνεται την …. «προετοιμασία»; Σας πήραμε είδηση πλέον.


Μία οργάνωση της ιρανικής αντιπολίτευσης ( που είναι μάλλον κρυφοχρηματοδοτούμενη από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής ) ανέφερε σήμερα ότι έχει ανακαλύψει μία νέα μυστική τοποθεσία εμπλουτισμού ουρανίου στο Ιράν στην πόλη Αμπγιέκ που βρίσκεται περίπου 120 χιλιόμετρα από την Τεχεράνη. Η κατασκευή του σταθμού Μπεχζαταμπάντ- Αμπγιέκ, που άρχισε το 2005, έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 85%, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εξόριστης αντιπολιτευόμενης οργάνωσης Μουτζαχεντίν του Λαού. Η οργάνωση υπογράμμισε την σημασία της ημερομηνίας έναρξης των εργασιών, η οποία συμπίπτει με την περίοδο κατά την οποία το καθεστώς ισχυρίστηκε ότι είχε σταματήσει τις αμφιλεγόμενες πυρηνικές δραστηριότητες του.

Σύμφωνα με την οργάνωση (που υπηρετεί κρυφά την
cia) , ο νέος σταθμός, του οποίου η κωδική ονομασία είναι 311, θα πρέπει να έχει οικοδομηθεί μέσα σε ένα βουνό προκειμένου να είναι προστατευμένος από αεροπορικές επιδρομές.

Η διοίκηση Ομπάμα για να μας «στραβώσει», ασφαλώς θεωρεί τους Μουτζαχεντίν του Λαού ως…. μία τρομοκρατική οργάνωση.


Την εποχή που διαβάζουν… εφημερίδα οι δορυφόροι ,περιμένουν να τους ενημερώσουν οι κατίνες της …γειτονιάς για το τι πράττουν οι Ιρανοί …κρυφά. Ουστ.. ρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails