Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μια «δεύτερη ματιά» για τα τεκταινόμενα στο… ΛΑ.Ο.Σ.


Περιδιαβαίνοντας στο διαδίκτυο διαβάσαμε πάρα πολλές αναλύσεις στα blogs για τις υποψηφιότητες του ΛΑ.Ο.Σ για τον αποκλεισμό του Βοριδη, για την προτίμηση του Καρατζαφέρη στον ...Γεωργιάδη, συνοδευόμενες από διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εμείς δεν θα πούμε πως είχαμε προβλέψει τα ποιό πολλά, διότι όσοι μας διαβάζουν ξέρουν πως έχουμε αναλύσει, αποκαλύψει, και γνωρίζουμε καλά το απόκομμα και τον αρχηγό του. Μάλλον όμως δεν γνωρίζουν πως σκέπτεται ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα στην.. θέση τους, με μία ανάλυση του ειδικού συνεργάτη μας ,και πρώην μεγαλοστελέχους του ΛΑΟΣ.

Εάν «διαβάσετε » την πίσω μεριά των δηλώσεων του, πως, «δεν τον κατεβάζει στην περιπέτεια των αυτοδιοικητικών εκλογών για να τον προστατέψει...» εννοούσε, καρφώνοντας τον, και στέλνοντας το …μήνυμα, ότι αυτός είναι που τον έχει ξεπλύνει μέχρι στιγμής από την ταμπέλα του ακροδεξιού, αυτός τον καθιέρωσε ως δημοκρατικό άνδρα μέσω του κόμματος του, και εάν δεν καθίσει «φρόνιμος» την δεδομένη στιγμή, είναι ορατός ο.. κίνδυνος να τον να ανακινήσουν τα Μ.Μ.Ε το παρελθόν του, και αυτό θα έχει επιπτώσεις και στον αγώνα που κάνει για να αποτινάξει αυτή την ταμπέλα το ΛΑ.Ο.Σ.

Με την άλλη δήλωση του, να " τον προστατεύσει από εκείνους που ….προσπαθούν να διεμβολίσουν το κόμμα", εννοούσε πως, γνωρίζω και είναι εν γνώση μου ότι, μέσω εσένα η Ντόρα κοιτά να μου αρπάξει-διαλύσει το κόμμα, αλλά δεν έχω σκοπό ακόμα να καταθέσω τα… όπλα. Αυτό σημαίνει πως θα κάνει την… ρήξη και ανατροπή, αλλά … στις σχέσεις του με το μητσοτακέϊκο. Έξαλλου ο Καρατζαφέρης το είχε στείλει εγκαίρως το «μήνυμα» στην ΝΤΟΡΑ .Εάν πιστεύεις τόσο πολύ στον …Βορίδη, βγες πρώτα ανοικτά να τον στηρίξεις και… βλέπουμε. Η κυρία Μπακογιάννη όμως ήθελε να είναι και… εντός του παιχνιδιού, αλλά και ….αμέτοχη σε τυχόν πανωλεθρία.

Ο Καρατζαφέρης είναι σίγουρα ο τύπος, που γνωρίζει καλά λόγω και προηγούμενης εμπειρίας του την «δίψα» των Μ.Μ.Ε για… τροφή. Φρόντισε λοιπόν για να καλύψει το ..πολιτικό κενό που έχει ως κόμμα, να τους την δώσει, βάζοντας τον «γραφικό και φωνακλά» ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Εάν το δούμε τώρα και πολιτικά, ο Άδωνις ήταν υποψήφιος στην μεγάλη Β΄ Αθηνών, και αριθμητικά υπερτερεί σε αριθμό ψήφων από τον Βορίδη, που ήταν στο μικρό «κάστρο» του , το υπόλοιπο Αττικής .Τα Μ.Μ.Ε βιάστηκαν με εντεταλμένα δημοσιεύματα, να δώσουν στον ΒΟΡΙΔΗ, εύσημα νίκης που ήταν εικονικά. «Αγνόησαν» εσκεμμένα τους ξεκρέμαστους ψήφους του μητσοτακισμού, που λόγω έλλειψης «εκπροσώπου» σε αυτή την αναμέτρηση, και έχοντας δώσει η ΝΤΟΡΑ το… σύνθημα με την εσκεμμένη συμπεριφορά της στην βουλή ως «χειροκροτήτρια» του , κ.α είπαν…. ΒΟΡΙΔΗ. Εάν υπήρχε υποψήφιος περιφερειάρχης στηριζόμενος από την ΝΤΟΡΑ, αμφιβάλω εάν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν. Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο πονηρός Καρατζαφέρης, και έκανε την επιλογή του Γεωργιάδη, αφού ξέρει εκ …προηγούμενης «πείρας», πως τελικά ελάχιστοι ψηφοφόροι του μητσοτακεϊκου, θα ψήφιζαν τον όποιο υποψήφιο του, διότι στην κάλπη η συμπεριφορά του ψηφοφόρου είναι …διαφορετική από τα …. «χαλαρά» Γκάλοπ.

Ξέρει λοιπόν πως εάν δεν παίξει με τα Μ.Μ.Ε σε.. λάιτ κατάσταση, και πάει σε πολιτική ουσίας, θα πάθει πανωλεθρία. Κανείς δεν υπολογίζει και δεν αναφέρει, πως αυτές οι εκλογές είναι η χαριστική βολή για τα ανοργάνωτα μικρά κόμματα, αφού χρειάζονται μεγάλο αριθμό υποψηφίων . Το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει τον αριθμό των εκλεγέντων μελών, συν 50% , και ειδικά το ΛΑ.Ο.Σ, δεν φημίζεται ούτε για την οργάνωση του, ούτε για την πληθώρα των στελεχών του, ανεξάρτητα το τι λέει για λόγους εντυπωσιασμού.

Για παράδειγμα στην ΚΡΗΤΗ το ΛΑΟΣ για να κατεβάσει σε δυο μόνο μεγάλους δήμους, και την περιφέρεια ψηφοδέλτια ,θέλει τον αστρονομικό αριθμό, των 180 περίπου υποψηφίων. Πράγμα αδιανόητο και ακατόρθωτο. Για αυτό προσπαθεί ο Καρατζαφέρης με διάφορα.. τρυκ και «πυροτεχνήματα» να καλύψει το …κενό.

Τέλος έπραξε ως σώφρων ποντάροντας στον απολιτίκ αλλά αναγνωρίσιμο λόγω και της έντασης της φωνής του, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, που θα «ενισχυθεί» σίγουρα και από την «μαγειρική» παρουσία της κυρίας Μανωλίδου στο mega το χειμώνα, φέρνοντας του ψήφους μέσω …στομάχου και…. αισθήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails