Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μας έπνιξε το παπαδο-αδελφάτο?


ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΠΙΖΑΟΥΡΤΗ Στη πρώτη φωτογραφία, ο σούπερ γκόμενος του διαδικτύου. Το ψωνιστήρι της Αγίας Άννας. Όπως μοστράρετε στους αγαπητικούς στο ναό που διακονεί. Πρόθεση μας δεν είναι να τον διαπομπεύσουμε αλλά να τον ξυπνήσουμε από τον λήθαργό, μήπως και του βάλουμε μυαλό. Αν και ο τύπος είναι αμετανόητος. Πρόκειται για τον πατέρα Κυπριανό. Ιερουργεί στην Αγία Άννα στο Χαλάνδρι. Πηγαίνετε να του σφίξετε το χέρι, να του το φιλήσετε, να τον ρωτήσετε εάν είναι αυτός που τις νύχτες το παίζει γκόμενος και κάνει “ψωνιστήρι” στο διαδίκτυο και σε ομοφυλοφιλικά site. Για μας ο πατέρας Κυπριανός χωρίς καμία δόση ηθικισμού, πρέπει να αποβληθεί από τους κόλπους της Εκκλησίας. Είναι πια στο χέρι του Μακαριότατου Ιερωνύμου. Να τον ακούσει, να δει εάν όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ισχύουν και να κρίνει. Είμαστε σκληροί, το ξέρουμε. Αλλά σε ζητήματα ηθικής και εντιμότητας, δεν κάνουμε πίσω. Και θα το έχετε καταλάβει. Ο καθένας κρίνεται. Και θα κριθεί και ο Ιερώνυμος. Εάν δεν αποφασίσει σωστά. Και κάτι τελευταίο. Με τον συγκεκριμένο κληρικό, ούτε γνωριζόμαστε. Άρα, δεν έχουμε και τίποτα προσωπικό μαζί του. Πηγή ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VETO ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ SITE ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΚΛΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΟΡ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ INTERNET ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΝΕΑΡΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ GAY SITE!!!!!!!!!!!

Όταν ασχολούνται με την εκκλησία ,τους πιάνει ταράκουλο. Έχουν γεμίσει τα δημοσιογραφικά γραφεία αδερφές, που μαζί με τα παλληκάρια, έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια. Κανείς δεν τολμάει να κάνει αποκαλύψεις για το αδελφάτο που έχει πνίξει τους ναούς, τα μοναστήρια, το Άγιο Όρος, τις γειτονιές μας. Οι περισσότεροι από δαύτους(που προσβάλουν τους πραγματικούς και έντιμους παπάδες και καλογέρους), είναι κρυφοαδερφές. Ακόμα χειρότερες από τις φανερές. Με τους gay, δεν έχουμε τίποτα, αρκεί να κάθονται φρόνιμοι και να μην προσβάλουν τους δίπλα τους.
Τούτος εδώ(από τους πολλούς που έχουμε συναντήσει)έχει καβαλήσει το καλάμι. Έχει γραμμένη την εκκλησία, στα παλιά του τα παπούτσια. Ψωνίζεται νυχθημερόν στο gayromeo. Στο βιζιτάδικο της γκροβαρίας. Μιλάει αισχρά, κυνικά, αχαλίνωτα. Είναι πωρωμένος. Καταπατά τους εκκλησιαστικούς κανόνες αλλά δεν τον ενοχλεί. Έχει υποθηκεύσει το ράσο στην αμαρτία αλλά δεν τον πειράζει.
(Το ρεπορτάζ είναι από την εφημερίδα VETO)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails