Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Καρατζαφέρης: Δουλειά μου είναι να στηρίζω την Ντόρ…… Χώρα

Η παρατηρητικότητα μερικές φορές …φέρνει αποτέλεσμα. Στην συνέντευξη τύπου ο χοντρός την έκανε την πατάτα του. Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την στήριξη που δίνει στον Γιωργάκη, απάντησε με την γλώσσα της..αλήθειας. Μια παροιμία λέει. Θέλει η πουτανα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Έτσι και ο μέγας αρχηγός μπέρδεψε την χώρα με την..Ντόρα. εμείς το έχουμε πει επανειλημμένως ότι είναι το τσιράκι της αλλά έρχεται και από το… στόμα του λόγω κεκτημένης ταχύτητας, η επιβεβαίωση. Μπράβο μεγάλε… πατριώτη?


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ Ή ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ BLOGS ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ 'Η ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΚΟΥΜΕ...ΛΩΡΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΝΤΟΡΑ..ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ?

Ixnos είπε...

για βρυξελλιώτισσα γιαννουλα και μερικες αλλες ξεραμε.Τωρα προεκυψε και Λωρα; Ασε μας ρε φιλε και ...ξεβουλωσε τα αυτια σου.Σιγα μην ειπε...ψώρα

Related Posts with Thumbnails