Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Του ξηγηθήκαν ΚΑΡΑΤΕ οι… κινέζοι «πωλητές» ?


Στο Νοσοκομείο κατέληξε Ηρακλειώτης επειδή τόλμησε… να ζητήσει αλλαγή του μπουφάν που είχε αγοράσει από κατάστημα με κινέζικα είδη, στη Λ. 62 Μαρτύρων.
Στο βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, μεταφέρθηκε το πρωί ένας 45χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στην σπονδυλική στήλη, σε επεισόδιο που σημειώθηκε σε κινέζικο κατάστημα ένδυσης και υπόδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου, ήταν ένα μπουφάν, που είχε αγοράσει το θύμα από το εν λόγω κατάστημα και το οποίο θέλησε να επιστρέψει, καθώς είχε κάποιο ελάττωμα. οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνήθηκαν να κάνουν αλλαγή με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο πελάτης, ο οποίος μάλιστα είναι γιος ιερέα. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Ηρακλειώτης βρέθηκε σε χρόνο μηδέν χωρίς να το καταλάβει, φαρδύς-πλατύς στο πεζοδρόμιο. Όπως καταγγέλλεται οι τρεις Κινέζοι εργαζόμενοι στο κατάστημα άρχισαν να τον ξυλοκοπούν μέχρι που τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος. Τον ξυλοκοπημένο πελάτη παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο εκ των τριών αλλοδαπών που φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Ηρακλειώτη.

Εάν οι κινέζοι είναι έξυπνοι, θα έπρεπε αυτούς τους μπράβους-πωλητές τους να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά οι ίδιοι. Εάν γίνουν κανα δυο τέτοια κρούσματα ακόμη, δεν θα πατεί κανένας στα καταστήματα τους από τον φόβο να μην τον ξυλοκοπήσουν και από πάνω, εάν τολμήσει να πει κάτι. Εμείς πάντως λέμε, πάντα τέτοια να έχουμε, για να πέσει νέκρα στα μαγαζιά τους, που έχουν «ζώσει» την πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails