Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η Βέβηλη δήλωση Βαρθολομαίου που ποτέ δεν διαψεύστηκε!


Κατά σατανική σύμπτωση την ώρα που γίνεται τόσος ντόρος για το θέμα των μεταναστών, ο τούρκος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, βρέθηκε στο πλευρό δεκάδων μεταναστών που τρέφονται από τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, στην οδό Σοφοκλέους. Επισκέφθηκε τον χώρο διανομής συσσιτίων της οργάνωσης «Αλληλεγγύη» και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπου τον υποδέχθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος των Αθηνών και της μισής Ελλάδος Ιερώνυμος, και ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης. Στη συνέχεια, με τον Αρχιεπίσκοπο μοίρασαν γεύματα αγάπης. Ακολούθως, κατ’ ιδίαν, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα που υλοποιείται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», όπου καθημερινά μοιράζονται 1.600 μερίδες φαγητού σε αστέγους, αλλοδαπούς, εξαρτημένους από ουσίες και απόρους. Ήταν τέτοιο το ενδιαφέρον του Βαρθολομαίου που αμέσως μετά την ενημέρωση ζήτησε και παρέμεινε στο χώρο διανομής των συσσιτίων για αρκετή ώρα.

Ας θυμηθούμε τι είπε ο Άγιος Καλαβρύτων: «Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έχει διαπράξει ένα ακόμη τραγικότερο τραγικό λάθος, εάν δηλ. μίλησε για κάποιους "ξεβράκωτους" Έλληνες, εννοώντας τους ηρωικούς Αγωνιστές του 1821... Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν διαψευστεί... Η ενθρόνισης έγινε την 2αν Νοεμβρίου 1991. Προ ολίγων λοιπόν ημερών ο νέος Πατριάρχης, προφανώς διά να ευχαριστήσει την Τουρκία, είπε τα εξής εξωφρενικά περί των Ελλήνων Αγωνιστών του 1821: «Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι, το 1821, και δημιούργησαν τις γνωστς προστριβές.....». Εάν τα είπε, όποιος και αν τα εξεστόμισε, "ένοχος θανάτου εστί". Την είδηση κατέγραψαν οι εφημερίδες "Αυριανή" της 26ης Οκτωβρίου 1991 και "Ελεύθερη Ώρα" της 30ής Οκτωβρίου 1991.

Και μια παλια αλλα ουσιαστικη ειδηση που απεκρυβει

«Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή της Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»! Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό προς λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009).

Εδώ… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails