Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Περιπαιγμένο το νέο… θεατρικό έργο


Πρόεδρος της Δημοκρατίας για άλλα πέντε χρόνια επανεξελέγη με 266 ψήφους υπέρ και 32 "παρών" ο Κάρολος Παπούλιας, από την Ολομέλεια της βουλής και με ονομαστική ψηφοφορία.
Υπέρ της επανεκλογής του έχουν τάχθηκαν τα τρία κόμματα της δεξιάς, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., "παρόντες" δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απουσίαζαν και δύο βουλευτές του ΚΚΕ. Να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις και να βελτιώσουμε τους θεσμούς, για να ξεπεράσουμε την κρίση, ζήτησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή ο κ. Παπούλιας, προσθέτοντας ότι «ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να ανοίξει καλύτερους δρόμους.
Πρέπει όλοι να στρατευτούμε για μία ιστορική μετάβαση.
Και στην αντίπερα όχθη να βρεθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι».

Τόσο καιρό που δεν είναι ούτε δίκαιο, ούτε έντιμο, ούτε αποτελεσματικό κύριε νέε πρόεδρε, έχετε καταπιεί την φωνή σας, και απλώς… προεδρεύετε. Τώρα βλέπουμε ότι αποκτήσατε αλλά για τι; Για να δώσετε «αμνηστία» στους αρχικλεφταράδες, και να μας πείτε …περασμένα – ξεχασμένα; Σε πια «αντίπερα όχθη να βρεθούμε όλοι μαζί»; της μάσας και της ρεμούλας; Δηλαδή πολυπαίχτηκε το παλιό έργο και θα γυρίσουμε καινούργιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails