Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Δηλώσεις «σοφών» και πολιτικάντηδων


Δήλωση Τσίπρα

«κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν λαθρομετανάστη…»

Δήλωση Σαμαρά

Θα καταργήσω το νομοσχέδιο όταν θα κυβερνήσω? (Δηλαδή ζήσε Μάη να φας τριφύλλι)

Παπανδρέου στην βουλή


Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας; Δημοκρατία, ισότητα, ανθρωπισμός. Μεγαλύτερη αλλοίωση βλέπει ο πολιτισμός μας από τις 4-5 ώρες που βλέπουν τηλεόραση εμείς και τα παιδιά μας» Δεν υπάρχουν βεβαίως τέλειες λύσεις, αλλά λύσεις μακροχρόνιες και καλύτερες. Να δούμε Έλληνες ινδικής καταγωγής, αλβανικής καταγωγής, περήφανους για την ελληνική μας ιθαγένεια». (Δηλαδή Έλληνας γίνεσαι δεν γεννιέσαι)

Δήλωση Χρυσοχοϊδη

Σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την διάρκεια παρέμβασης του στο Κοινοβούλιο. Απαντώντας στην ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη για την ιθαγένεια, ο υπουργός τόνισε με στόμφο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι Μουσουλμάνος! Ο πρόεδρος της Βουλής τον διόρθωσε μετά το τέλος της παρέμβασης του και ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η λανθασμένη αναφορά του. "Για να σας προφυλάξω" του είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωση Χατζηδάκη?

Αν ο ΟΣΕ μετέφερε τους επιβάτες του με ταξί αντί για τρένα θα κόστιζε λιγότερο στο ελληνικό κράτος. Αυτή την δήλωση έκανε στο πλαίσιο της ομιλίας του στο συνέδριο του συνδέσμου βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας ο πρώην υπουργός μεταφορών Κ. Χατζηδάκης. Όπως τόνισε ο ΟΣΕ είναι τόσο ζημιογόνος που "για κάθε ένα ευρώ που κερδίζει το κράτος χάνει 8 ευρώ". "θα ήταν φθηνότερο για το ελληνικό κράτος αν καταργούσαμε τα τρένα και μεταφέραμε τους 30 χιλιάδες επιβάτες που έχει καθημερινά ο ΟΣΕ με ταξί"

Ο Γιώργος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟφερης, μιλάει στην “Realnews”

και λέει για την κ. Μπακογιάννη πως, «η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να πετάει πολιτικούς όγκους όπως την κυρία Μπακογιάννη, τον κ. Σημίτη και τον Αλέκο Παπαδόπουλο. Η οποιαδήποτε απόπειρα να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι άνθρωποι ως... μπάζα θα ήταν λάθος». ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.....
Τάσσεται υπέρ της αύξησης των ορίων ηλικίας, καθώς πιστεύει πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όταν θεσπίστηκαν τα 65 χρόνια, το προσδόκιμο της ηλικίας ήταν 70. Τώρα είναι τα 80. Αυτή τη δεκαετία ποιος την καλύπτει οικονομικά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails