Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Oι "Hack 4 fame" έκαναν ρόμπα την τράπεζα ΠΕΙΡΑΩΣ




Πατήστε κλικ στις εικόνες: Οι Χάκερς "Hack 4 fame" κυκλοφόρησαν φωτογραφίες απο τα κεντρικά συστήματα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΩΣ. Για όσους έχουν αμφιβολία για την αυθεντικότητά των φωτογραφιών, αναλύουν στα κειμενά τους ακριβώς την διαδικασία πως το έκαναν. Οι Η4F πλέον γράφουν την δικιά τους ιστορία στην Ελληνική underground σκηνή. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το γκρουπ-ομάδα των χάκερ που έχει προκαλέσει αναστάτωση βγάζοντας Συμβόλαια ομάδων, ατζέντες από μάνατζερ, ροζ φωτογραφίες και πολλά άλλα. Σήμερα κυκλοφόρησαν το νέο τους ηλεκτρονικό e-zine και τινάζουν πολλά στον αέρα. Δίνουν απλόχερα φωτογραφίες και πληροφορίες πως χάκαραν την τράπεζα Πειραιώς. Πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά γίνεται κάτι τέτοιο να βγουν στοιχεία στον αέρα από χακάρισμα τράπεζας. Ξεφτίλισαν το IT της Πειραιώς και σίγουρα έχουν backup από τις βάσεις. Η Πειραιώς τι θα απαντήσει τώρα; Υπάρχει ασφάλεια για τους πελάτες; Γράφουν λοιπόν, εκτός των άλλων, πριν δώσουν τις διευθύνσεις αρχείων που περιέχουν αποκαλυπτικό υλικό:
“Είμαστε παντού, οτιδήποτε συνδέεται με καλώδιο, οτιδήποτε βρίσκεται στο δίκτυο, οτιδήποτε αποθηκεύεται ψηφιακά, το βλέπουμε. Μείνετε συντονισμένοι, στο επόμενο επεισόδιο ίσως είστε εσείς ο νικητής του next top-hax model. Το καρναβάλι με τα μοντέλα, σταματά εδώ. Πολλά blogs υποστηρίζουν την προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε δημόσια. Στηρίζουμε την εναλλακτική δημοσιογραφία στο σύνολό της. Αγνοούμε επιδεικτικά τα παραδοσιακά ελληνικά ΜΜΕ που προσπαθούν να μας εκθέσουν με ψεύτικες συκοφαντίες γνωστών και άγνωστων δημοσιογραφίσκων. Γι αυτούς λοιπόν, seriously, Shut the Fuck up.”
Την Τράπεζα Πειραιώς την ξεφτιλίζουν κυριολεκτικά, αφού δημοσιεύουν κωδικούς, PIN, αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορεί κανείς να εισέλθει στο εσωτερικό σύστημα της τράπεζας, φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι έχουν εισέλθει επανειλημμένως, και πολλά άλλα. Φανταζόμαστε ότι στην Πειραιώς οι υπεύθυνοι αυτή την ώρα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails