Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ιστορίες καθημερινής… τρέλας


Μέχρι τον… δέκατο έχουμε καιρό

Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων επικαλούμενοι νομικό κενό, αποφάσισαν την περικοπή του 14ου μισθού σε εκπαιδευτικούς. Έτσι, ανοίγει το παράθυρο για γενικευμένη εφαρμογή του μέτρου σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, έπειτα από πιέσεις, που ασκούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προς τη χώρα μας.

Ο Γιωργάκης…. λάλησε

“Βρισκόμαστε υπό την επιτήρηση της Ευρώπης, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ λόγω των εγκληματικών πολιτικών της ΝΔ” δήλωσε ο πρωθυπουργός, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

ΕΝΑΣ "ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..!!!

«Καλωσορίζουμε τον κ. Παπανδρέου στο πατριωτικό κίνημα», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. «Φαίνεται ότι η ιδεολογική πλατφόρμα του ….πατριωτικού παρεμβατισμού (!!!) του ΛΑΟΣ επηρέασε κάποιους που για αρκετές δεκαετίες είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους», πρόσθεσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Σάσα Μπάστα : Mε είπε ….ΚΑΡΙΟΛΑ?

Η Σάσα Μπάστα κατηγορεί τώρα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής χάραξε τη λέξη “καριόλα” στο αυτοκίνητό της! μάλιστα τον κατηγορεί ότι, αφού της χάραξε το αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και της έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια… μπανάνα!

Μερκελ: καμία βοήθεια στην Ελλάδα.

Κι όλα αυτά γίνονται γιατί η γερμανίδα καγκελάριος θεωρεί ότι αν βοηθήσει την Ελλάδα, τόσο στις επερχόμενες τοπικές εκλογές, όσο και στις βουλευτικές εκλογές του φθινοπώρου θα έχει μεγάλες απώλειες.

Έγινε …γκόμενα για τα χρέη

Ένας άγγλος για να μην δει την περιουσία του να βγαίνει στο σφυρί, προτίμησε να κάνει... εγχείρηση αλλαγής φύλου! Ο πρώην κύριος είχε «φουσκώσει» για τα καλά τις πιστωτικές κάρτες, ενώ δεν είχε χρήματα να πληρώσει ούτε το στεγαστικό δάνειο. Μην αντέχοντας το «κυνήγι», αποφάσισε να γίνει γυναίκα, αν και απ’ ότι φαίνεται δεν σταμάτησε να προσπαθεί να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του.

Κατά τον Hans-Werner Sinn, Τρεις δυνατότητες υπάρχουν για την Ελλαδα.

Η μία είναι να χαρίσουμε στην Ελλάδα τα χρήματα. Η άλλη είναι να οδηγηθεί η Ελλάδα σε μια βαθειά ύφεση με συνεχώς μειούμενες τιμές και μισθούς, μέχρι να αυξήσει και πάλι την ανταγωνιστικότητά της. Η Τρίτη δυνατότητα είναι να βγει από το ευρώ με ταυτόχρονη παύση πληρωμών. Η πρώτη δυνατότητα, υποστηρίζει, είναι τρομερή διότι, θα αναγκαστούμε τα επόμενα χρόνια να χρηματοδοτήσουμε και άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ. Η δεύτερη είναι τρομερή γιατί θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στο χείλος του εμφυλίου πολέμου. Κάθε κοινωνική ομάδα που θα υπόκειται σε μειώσεις θα ριζοσπαστικοποιείται. Η Τρίτη δυνατότητα είναι φοβερή διότι η ευρωζώνη θα έχανε ένα μέλος της και οι κερδοσκόποι θα την έπεφταν στο επόμενο θύμα τους και οι γερμανικές τράπεζες θα υποχρεωθούν να διαγράψουν ένα μεγάλο μέρος των 32 δις ευρώ ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Στην ερώτηση ποια είναι η λιγότερο φοβερή δυνατότητα, ο Hans-Werner Sinn απάντησε:

“Η πρώτη δυνατότητα είναι η καλύτερη για την Ελλάδα αλλά όχι αποδεκτή από τη Γερμανία και τους άλλους χορηγούς. Η δεύτερη δυνατότητα, δηλαδή η ύφεση, δεν ωφελεί κανένα και οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου και τη θεωρώ απαράδεκτη” τονίζει.
“Η Τρίτη δυνατότητα είναι η δεύτερη καλύτερη για την Ελλάδα και η καλύτερη για εμάς παρά το ενδεχόμενο να λειτουργήσει ως ντόμινο. Αν γίνει σαφές στις αγορές, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, διότι μπήκε με σημαδεμένα χαρτιά στη ζώνη του ευρώ, θα είναι πιο εύκολη η σταθεροποίηση του ευρώ, παρά αν παρέμενε η Ελλάδα στην ευρωζώνη.”

Αγωγή Κουτούπη σε Καψή και Πάγκαλο!

Πάγκαλος: «…Ξέρετε, έγινε πολλή φασαρία με το θέμα Κουτούπη. Τι έδειξε αυτό το θέμα, ότι πράγματι το ΠΑΣΟΚ παίζει το παιχνίδι έτσι όπως το ανοίγει. Ήταν ένας κύριος απολύτως άγνωστος στο ΠΑΣΟΚ και με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία και το βιογραφικό του, με βάση την εντύπωση που έκανε ο ίδιος στον Υπουργό τον πήραμε. Και απεδείχθη ότι ήταν γελοίο πρόσωπο. Και έκανε τον καραγκιόζη στο Facebook. Αν κάποιος θέλει να κάνει το μάγκα και σαχλά αστεία, θα μείνει με το στίγμα του σαχλαμάρα στην υπόλοιπη ζωή του».

Από το γράμμα του Μάριου Ζ. , του 27χρονου πολιτικού κρατούμενου

Στην χούντα έσκιζαν με μαστίγιο τα πρόσωπα των εφήβων σπουδαστών μέσα και έξω από την νομική σχολή. Τώρα, με την ίδια βαρβαρότητα, η ¨σοσιαλιστική¨ κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας όλα της τα μέσα σκίζει και μαστιγώνει τις ζωές των ανθρώπων που έχουν μοχθήσει, εκείνων που μοχθούν και εκείνων που αντιστέκονται και δεν φοβούνται να υπάρχουν, με βίαιες οικονομικές και τρομοκρατικές πολιτικές. Την πολιτική ευθύνη της παράλογης σύλληψης υποχρεούται να την αναλάβει το κράτος. Η καθολική πολιτική αντίδραση που εκφράστηκε μέσα από το κύμα διαμαρτυρίας, αποδεικνύει ότι η κοινωνία αντιστέκεται. Κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για ’μένα, που συνειδητά επέλεξα να παραμένω ανένταχτος. Το κράτος ζητά την ανυπαρξία μας και φοβάται την ύπαρξή μας.

Θα μας πλακώσουν και στο …ξύλο?

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία... οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία είναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails