Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Όταν το FIMOTRO του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ γίνεται ΒΡΩΜΙΚΟ?

Από το FIMOTRO



Ο σκοτεινός τύπος της Ρηγίλλης ξαναχτύπησε. Είναι ένας εκ των συνεργατών του Α. Σαμαρά που μάλλον ο πρόεδρος της δεν έχει καταλάβει τι ρόλο παίζει. Συμπαιγνία με τον καραφλό πράκτορα για γέλια. Καινούργια ιστορία για να κόψουν ψήφους από τον ΛΑ.Ο.Σ. Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία ονομάζεται...Θανάσης Μυλωνόπουλος. Πρώην αδερφικός φίλος του Καρατζαφέρη αποτυχών στη Νομική σχολή πριν από πολλά χρόνια, πάτωσε στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα κακλαμάνη. Παρατρεχάμενος του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. που τον ακολουθούσε μέχρι και στα μπουζούκια! Έφτιαξε -μέσω τρίτου- ιστολόγιο για να χτυπήσει τον Καρατζαφέρη. Επαγγελματίας στις υπηρεσίες της Ρηγίλλης. Ο Κακλαμάνης τον σούταρε στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές. Μεθοδολογία επιπέδου Ζαγορίτη Λευτέρη ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ;

E MAILΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Θα σου απαντήσει ( εάν το δημοσιεύσει ) το ixnos Παπαγιάννη κάποιος που ξέρει πολύ καλά. ΛΟΙΠΟΝ κόψε τις εντεταλμένες μαλακίες διότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

ΠΡΩΤΟΝ

Ο Μυλωνόπουλος καταβαραθρώθηκε στις δημοτικές γιατί τόλμησε (κάτι που εσύ δεν τολμάς ) να τα βάλει με το ΚΙΣ λόγω του άρθρου που έγραψε στην φυλλάδα του χοντρού την Α1 με τίτλο «τον αράπη και αν τον πλένεις».

ΔΕΥΤΕΡΟΝ το αν είναι αποτυχών στην νομική σε πειράζει; Tο που θέλει να κυβερνήσει ένας σανοπώλης απόφοιτος δημοτικού δεν σε πειράζει; Δεν είδαμε το ίδιο πάθος. Η επειδή τα έκατσε πακέτο μέσω Eμφιετζόγλου στο αφεντικό σου τον Βρυώνη για προεκλογική διαφήμιση και από τα οποία πληρώθηκε και ο μισθός σου σημαίνει και ασυλία;

ΤΡΙΤΟΝ

Όταν έβγαζες παλιά τον Μυλωνόπουλο όταν έφυγε από το ΛΑγΟΣ στο αποκαλυπτικό δελτίο για να κάνεις ως κανάλι πρέσιγκ για μάσα ήταν καλός; Δεν τα ήξερες τότε ; Τώρα τα …ανακάλυψες;

ΤΕΤΑΡΤΟΝ

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, και ειδικά εσείς οι αργυρώνητοι και εντεταλμένοι δημοσιογράφοι του κόλου. Όσο για τον τρίτο που τον “βοήθησε” να στήσει το μπλοκ του για την κάβλα του και μόνο, είμαι εγώ και με ρώτησε ορισμένα πράγματα αφου ήξερε ότι γνωρίζω από blogs,όλα τα άλλα ανήκουν στην σφαίρα της …φαντασίας σου.Ειμαι ένας απλός ωρομίσθιος, τετραωρίτης, και οπωσδήποτε λόγο φύσης και θέσης, ακομμάτιστος, άλλα που ξέρει πάρα πολλά για πολλούς, και όχι λαμόγιο.

Ixnos: Εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία το βήμα είναι ελεύθερο προς όλους, ανεξάρτητα εάν συμφωνούμε η διαφωνούμε με τις θέσεις-απόψεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ:
ΒΡΥΩΝΗΣ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΠΙΝΟΣ :
ΒΡΥΩΝΗΣ , ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ EXTRA3 ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ .ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΣΑΝ ΒΡΥΩΝΗΣ , ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ . Η ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ EXTRA3 , H ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΕΓΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ , ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ , ΕΜΜΕΣΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ . ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ.
ΣΠΙΝΟΣ , ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ , ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ , ΓΛΕΙΩΔΗ ΤΟΥ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ .ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ . ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ . ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΩ .
ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ EXTRA3 , ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ .
ΧΟΝΤΡΕ ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ THΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ;

Related Posts with Thumbnails