Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Βροχή οι σκληρές αποκαλύψεις-καταγγελίες για το fimotro


Από το fomotro : ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η Π...ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

Ο εκδιωχθείς από τον Καρατζαφέρη, νυν ρουφιάνος του Ζαγορίτη, είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Τον παράτησε η Βόζεμπεργκ και από τότε δεν μπορεί να συνέλθει. Τον μάζεψε ένα μεσημέρι ο Καρατζαφέρης από το καφενείο του αδερφού του και τον έκανε δημοσιογράφο (της πλάκας εννοείται) για να τον γλύφει πατόκορφα στην εφημερίδα Α1..

Το ερώτημα παραμένει κε ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ? Το πήρες το χιλιάρικο; NAI η ΟΧΙ. Πρέπει να απαντήσεις για να μην πλανάτε η απορία ?

Kαι μια «πληρωμένη» απάντηση από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Στα γρήγορα, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αξίζει να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο για ρουφιάνους δήθεν μπλόγκερς, που στην πραγματικότητα είναι η χολέρα του Διαδικτύου: "...που έφυγε και αυτός με κλωτσιές από τον ΛΑ.Ο.Σ. ανέλαβαν εργολαβία λάσπης εναντίον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Επειδή βρίσκονται λίγο πριν την σύνταξη και το παιχνίδι των νέων τεχνολογιών δεν το γνωρίζουν καλά, θα τους το μάθουμε εμείς. Και σε αυτούς και στους παρακρατικούς της Ρηγίλλης..." Αυτά γράφει το λασπολογικό σάιτ "φίμωτρο" και πραγματικά το ευχαριστώ! Γιατί μόλις τα διάβασα, ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! Καταρχήν, η αναφορά του ονόματος κάποιου που δεν το επιθυμεί, συνιστά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διώκεται ποινικά. Το γνωρίζουν αυτό οι δύο συκοφάντες-συνεταιράκια του Καρατζαφέρη; Αν όχι, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. Πάμε παρακάτω: Ουδέποτε ήμουν κομματικά ενταγμένος στο Λαός για να με διώξουν (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...),ούτε σε κανένα άλλο κόμμα. Προκαλώ λοιπόν τους συκοφάντες να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία, αλλιώς είναι ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Έπειτα, η κορύφωση της γελοιότητας είναι αυτά τα περί "σύνταξης": Θα'θελες, λασπολόγε, να βγάζει τις βρωμιές σου ένας ξεμωραμένος γέρος, όπως αυτοί που κάνεις παρέα. Όμως, δυστυχώς για σένα, η αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ: Είμαι ένας νέος εργαζόμενος, όπως τόσοι άλλοι, που παλεύουμε για το μεροκάματο καθημερινά και σχολιάζουμε ταυτόχρονα την επικαιρότητα, όπως οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες.

Άλλοι είναι οι συνταξιούχοι που φτιάχνουν καφέ από τον ένα πολιτικό στον άλλο κι εξαπατούν τον κοσμάκη. Προσωπικά, έχω γραμμένη-για να μην πω τίποτα βαρύτερο-και τη Ρηγίλλης και όλα τα κόμματα. Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο και για τα πράσινα αφεντικά σου; Ή ο φίλος σου ο συνταξιούχος για τον κωλοτούμπα Πρόεδρό του; Τέλος, το μεγαλύτερο ανέκδοτο ήταν αυτό περί "άγνοιας των νέων τεχνολογιών"! Άκου λοιπόν κάτι: "Νέες" τεχνολογίες μπορεί να είναι για δημοσιογράφους της πλάκας σαν κι εσένα, που είδαν φως στα μπλογκς και...μπήκαν. Για εμάς, που ασχολούμαστε με το "άθλημα" σχεδόν δεκαετία, κάθε άλλο παρά νέες είναι. Επίσης, εμείς δεν χρησιμοποιούμε τα μπλογκς ως μέσο εκβιασμού, συκοφάντησης και δυσφήμησης συγκεκριμένων προσώπων, αλλά ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απέναντι στην ελεεινή προπαγάνδα των νταβατζηδοκάναλων. Η υπεράσπιση του διαχειριστή του μπλογκ "Πολιτικό Σαφάρι" είναι καθήκον μας, όχι επειδή συμφωνούμε ιδεολογικά, αλλά διότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ,ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ. Το ίδιο θα κάναμε και αν στη θέση του συγκεκριμένου ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος, οποιουδήποτε κόμματος. Αυτά και κλείνω εδώ το θέμα. Ο καθένας, στο χώρο του Ίντερνετ, απολαμβάνει αυτό που του αξίζει. Κι εμείς εδώ, έχουμε πολλούς και ειλικρινείς φίλους και λίγους εχθρούς. Εσύ, λασπολόγε, αν τολμάς άνοιξε τα σχόλια στο σάιτ σου...και τα ξαναλέμε!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Το αναπάντητο ερώτημα από το http://politikosafari.blogspot.com/

Ο "ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟΣ" ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ....
Συσκέπτονται συνεχώς οι πολιτικοί απατεώνες μετά τις αποκαλύψεις μας, και κατηγορούν τώρα τον ΤΟΤΟ τον ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟ, του λεγόμενου ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ επειδή δεν τούς είχε ενημερώσει , ότι τού έδωσα 1000 ευρώ γιά να φτιάξει το δικό μου ιστολόγιο και πήγε "περίπατο" και στο "βρόντο", ότι το ιστολόγιο έγινε δήθεν για λογαριασμό της ΝΔ.
Τον απείλησαν ότι θα τον διώξουν από τη δουλειά και αυτός κλαίγοντας τούς είπε γιά να τους καθησυχάσει ότι θα ξεκινήσει νέο πόλεμο λάσπης εναντίον μου. Για όσα γράφεις άθλιε τον λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη, γιά να διαπιστωθεί για άλλη μία φορά τι ανεκδιήγητος έμμισθος συκοφάντης είσαι. Για να δούμε θα σε ξεμπλέξουν τα αφεντικά σου που γνωρίζουν ότι είσαι μειωμένης διανοητικής κατάστασης και αντικείμενο ψυχοπαθολογικής έρευνας και γιά αυτό σε "χρησιμοποιούν" ανόητε ή θα σε πετάξουν με τις κλωτσιές πάλι , όπως έχουν κάνει πλειστάκις στο παρελθόν;
Αλλά , όπως είπαμε θα τα ειπούμε στο δικαστήριο. Εσύ λιγούρη Παπαγιάννη, άσε τα άλλοθι και απάντησε γιά την φωτογραφία που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή , τα πήρες από εμένα τα 1000 ευρώ γιά να μου φτιάξεις το ιστολόγιο Ναι ή Οχι , είναι η φωτό από το γραφείο μου ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Γιά τα υπόλοιπα επειδή έχεις μπλέξει στη μεγάλη σου βλακεία και άλλα πρόσωπα αναιτίως, ασφαλώς και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Καλό σου βράδυ....
http://politikosafari.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails