Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εμείς για…. δανικά, και οι τούρκοι τσάρκα στο…. Τουρκαίο


Η τουρκική κορβέτα TCG BAFRA (F-505) κλάσης D'Estienne d'Orves που είχε αποπλεύσει από τον κόλπο της Σμύρνης στις 13:00 το μεσημέρι εχθές 22 Μαρτίου βρίσκεται σήμερα (και περί την ώρα 15:55) Βόρεια και Δυτικά της Σαντορίνης ακολουθώντας πορεία δυτική βόρεια δυτική. Πιο συγκεκριμένα η τουρκική κορβέτα ακολούθησε αρχικά πορεία με βόρεια κατεύθυνση κινούμενη στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στη συνέχεια κινήθηκε νότια κατά μήκος των τουρκικών ακτών ενώ αλλάζοντας και πάλι πορεία προς δυτικά στις 08:15 το πρωί σήμερα άρχισε να πλέει στο νότιο Αιγαίο. Η κορβέτα βρίσκεται τώρα Βόρεια και Δυτικά της Σαντορίνης ακολουθώντας δυτική πορεία και παρακολουθούμενη από την κανονιοφόρο Ναυμάχος "Νότια της Μήλου κινείται αυτή την στιγμή η τουρκική κορβέτα, "κόβοντας βόλτες" ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων. Στην παρακολούθησή της έχουν προστεθεί και άλλα μέσα του Π.Ν." Μεταξύ Φαλκονέρας και Αντιμήλου, στα διεθνή ύδατα, βρίσκεται αυτή την ώρα η τουρκική κορβέτα Bafra η οποία ακολουθεί βόρεια πορεία. Πορεία βορειοδυτική με κατεύθυνση τον ... Αργοσαρωνικό(!) έχει πάρει η κορβέτα TCG BAFRA (F-505). Συγκεκριμένα έχει πάρει κατεύθυνση βορειοδυτική στις 304 μοίρες. Αυτή τη στιγμή η Τουρκική κορβέτα TCG BAFRA F-505 έχει πορεία προς τον Αργοσαρωνικό,...Λήμνο, τη Σαντορίνη, τώρα βρίσκεται στη Μήλο και μάλλον θα φτάσει έως έξω από το Σούνιο, όπως και έγινε πριν από λίγο καιρό.

Πηγή


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟBLOGG , Ε! Ε! ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!
Το γνωστό ΤΣΟΝΤΟBLOGG "Ιxnos", χωρίς ΙΧΝΟΣ ντροπής και ήθους, έχει σε ΜΟΝΙΜΗ ανάρτηση (paner) το πορνοβίντεο της Τσούλας, διαθέτοντάς το ΕΛΕΥΘΕΡΑ σε όλους και ΕΙΔΙΚΑ σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, προωθώντας τους, στο...... ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΖΟΥΛΙΑΣ.(Κλικ στη φωτο)
Μας γράφει φίλος:
Εγω ενω έχω κάνει OF στα τσοντομπλόκ απ τον Η.Υ. του 13χρονου γιού μου, ξαφνικά έπεσα πάνω στο "ΙXNOS.BLOGSPOT.COM" και αντίκρυσα ΑΥΤΟ που βλέπετε στη φωτο.
Δεν είμαι σεμνότυφος ή ... παλαιών αρχών, στα 44 χρόνια μου εχω δει πάρα πολλά. Ομως άλλο για μπαίνεις σε γνώση σου σε ΠΟΡΝΟ blogg και άλλο σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ blogg να μπαίνουν τα παιδιά μας και να βλέπουν ΑΥΤΑ , (φωτο) ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΗ!!
Γιώργος Κα......της
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS

Ixnos είπε...

Αργυράκο στο είπαμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Σε ότι αφορά το τσοντομπλοκ τώρα μου έγινες και...πουριτανός; για τσόντες ρώτα τον αρχηγό σου, είναι από τους "πρωτεργάτες" του είδους στην Ελλάδα. έχει γυρίσει μερικές γύρω στο 69-73.την σχολή "μανεκέν" γιατί νομίζεις ότι την είχε για να βγάζει καλόγριες; όσο για την Τζούλια είναι πολύ πιο "καθαρή" από μερικές κρυφές π.....που συναλλάσσεται ο χοντρός, εδώ και στις Βρυξέλλες. Άντε τώρα σταμάτα γιατί βλέπω να σε διώχνει νύχτα ο αρχηγός σου με την ζημιά ( που σε τρώει ο πισινός σου) να πάθει από αποκαλύψεις? Ακόμα δεν έμαθες ότι στο ιντερνέτ δεν μένει ΤΙΠΟΤΑ κρυφό;

Related Posts with Thumbnails