Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Απάντηση σε δημοσίευμα από εναν....blogger


fimotro fimotro

προς Εμένα 10:00 μ.μ. (Πριν από 37 λεπτά)

Χρόνια Πολλά για την ημέρα. Δεν μπορεί να φανταστεί ο δικός σου τι τον περιμένει. Τέτοιου είδους εκβιαστές του κώλου τους έχουμε για την πλάκα μας..

Την Ip του πάντως την δώσαμε εκεί που πρέπει. Με αυτή συλλαμβάνεται άμεσα εάν ζητήσει αυτόφωρη διαδικασία ο Καρατζαφέρης...

Αυτά τα ολίγα για να μην νομίζει ο δικός σου ότι είμαστε μακάκες...

Στις 25 Μαρτίου 2010 9:30 μ.μ.

Κρίμα ρε ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. Θα πρέπει να σε …αποβάλουν από το διαδίκτυο. Το να «δίνεις» τηνIp blogger και να έχεις ταυτόχρονα blog είναι αν μη τι άλλο διαδικτυακά ανήθικο. Πάντως κακώς και αυθαίρετα βάζεις το….. «δικός σου». Εμείς είμαστε…. μόνοι μας, και μακριά από το… κλεινόν άστυ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» δεν μας αφορά αλλά δεν τον βλέπουμε κιόλας. Το να θέλει κάποιος να ξεκαθαρίσει την θέση του από την στιγμή που δέχεται αναίτια επίθεση, και για άγνωστους λόγους προς το ευρύ κοινό, που είναι το στραβό. Νομίζω πως θα έπρεπε να δοθούν οι δέουσες εξηγήσεις πρώτα και μετά τα περί ip κ.λ.π. Πόσο μάλλον που μαθαίνουμε με έκπληξη, ότι ήσασταν και πολύ φίλοι?

Το ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία το βήμα είναι ελεύθερο προς όλους, ανεξάρτητα εάν συμφωνούμε η διαφωνούμε με τις θέσεις-απόψεις.

Σου βάζω και μια … «αποκαλυπτική» ωραία Φώτο για να κάνουμε και λίγο χιούμορ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails