Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Απ΄την..κική ή την κοκό πια να... διαλέξω?


Διαβάζουμε για το θέμα της Τουρκικής κρουαζιέρας στο Αιγαίο:

«Η κυβέρνηση ναι μεν αναγνωρίζει δημοσίως ότι η τουρκική κορβέτα παραβίασε τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης και μπήκε μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν επιβεβαιώνει την αρχική εικόνα που είχαν τα κέντρα επιχειρήσεων του Λιμενικού και του ΓΕΕΘΑ ότι η “BAFRA” ενώ έπλεε στα ελληνικά χωρικά ύδατα στο στενό του Καφηρέα επιχείρησε να κάνει έλεγχο στο διερχόμενο εμπορικό πλοίο “Αρχάγγελος”!»

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι ρε παλιορεμάλια; Για «ευνόητους λόγους» δημιουργήσατε τις προδοτικές γκρίζες ζώνες και τα Ίμια? Για «ευνόητους λόγους» κατέβασε την σημαία από τα Ίμια ο προδοτοπάγκαλος, και για «ευνόητους λόγους» ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Όλα τα εθνοπροδοτικά για «ευνόητους λόγους» τα κάνετε.

Τι είναι το «δεν επιβεβαιώνει την αρχική εικόνα»; Άλλη εικόνα υπήρχε και άλλη νομίζατε; Δηλαδή θα μας σκοτώσουν οι τούρκοι, και εμείς θα νομίζουμε ότι… ζούμε; Ομολογείται ότι δεν γνωρίζεται τι γίνεται στο… Αιγαίο; Αλλά όταν ο ίδιος ο χοντρό-Βενιζέλος βγαίνει και δηλώνει: «Δεν έχουμε εξαρτημένα αντανακλαστικά, δεν τρέχουμε πίσω από προκλήσεις» τι να περιμένει κανείς.

Πάντως φταίμε και εμείς αφού τρέφουμε αυταπάτες, και περιμένουμε από αυτό το σάπιο πολιτικό κρέας που υπάρχει να στηρίξει τα συμφέροντα της χώρας, η μερικά κορόιδα ελπίζουν πως.. ένας αγράμματος και άξεστος πρώην γαλατάς-σανοπώλης έχει την ικανότητα να εκπροσωπήσει τον πατριωτικό χώρο. Αυτοί όλοι οι ψευτοπολιτικάντηδες το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι πως θα υπηρετήσουν τους αφέντες τους για να σώσουν την ζωούλα τους, και να μην έχουν την κατάληξη της …ΜΠΟΥΤΟ, και πως θα αρπάξουν τα αργύρια του… Ιούδα .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails