Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Διαλύει και το στράτευμα ο Γιωργάκης;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, τη προηγούμενη εβδομάδα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) εξέτασε τις εισηγήσεις των επιτελών και αποφάσισε: την ακύρωση των Τακτικών Ασκήσεων Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) του Ελληνικού Στρατού ΣΑΡΙΣΑ, ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ, ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ καθώς και τη μείωση της συμμετοχής με προσωπικό και μέσα σε έξι πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις.
την ακύρωση των ΤΑΜΣ του Πολεμικού Ναυτικού ΚΑΤΑΙΓΙΣ, ΝΗΡΗΙΣ, ΟΡΜΗ, ΒΡΟΝΤΗ, ασκήσεις που επηρεάζουν το σύνολο των Διοικήσεων του ΠΝ, καθώς και τη μείωση της συμμετοχής με προσωπικό και μέσα σε πέντε πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις.
την ακύρωση της συμμετοχής της Πολεμικής Αεροπορίας στις πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις του εξωτερικού ΒΟLD AVENGER 2010, BRILLIANT ARDENT 2010, FRISIAN FLAG, RED FLAG, STEADFUST NOΟN 2010.

Πηγή

Δεν μας τα λένε καθόλου καλά. Ποιο συμβούλιο αρχηγών αποφάσισε αυτό το…. Άντε να μην πούμε. Αυτοί που αλλάζουν τα δαχτυλίδια της υποτέλειας στους εκάστοτε υπουργούς για να …σιγουρέψουν τις θεσούλες τους; Και ο χοντρό-Βενιζέλος τι κάνει; Δίνει «βουβές» εξετάσεις στα αφεντικά του για …μελλοντικός αρχηγός; Παίζει με την φωτιά. Εάν συμβεί «κάτι», τον βλέπω πολιτικό εξόριστο διαρκείας στας Αμέρικας. Μια φορά το έκανε ο… Πάγκαλος, και την έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής. Δεν είναι κάθε μέρα… Πάσχα. Για αυτό συναντήθηκες με τον καρατζαφερίσκο την προηγούμενη εβδομάδα; Ήθελες να αποσπάσεις την… σιωπή-συναίνεση, του αρχιπροδοτοπράκτορα; Και είπαμε και εμείς ? Προς τι, η…. ξαφνική αγάπη για την… ( κατά τα παλιά λεγόμενα σας) ακροδεξιά ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails