Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Εάν θέλεις ειρήνη, να είσαι έτοιμος για ..πόλεμο.


Όταν έχουμε άκαπνους και ανίδεους πολιτικούς αυτά θα συμβαίνουν: Στη διάθεση της Υπηρεσίας του ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι, παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, φώναζαν τα υβριστικά συνθήματα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ» , «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», και Επίσης: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».
Μπορεί να θέλετε κύριοι άσχετοι να διαλύσετε ότι έχει απομείνει υγιές από το στράτευμα, μάλλον όμως θα σας προκύψει ……,Εάν δεν γνωρίζεται, που δεν γνωρίζεται, αφού είσαστε άκαπνοι καψιμιτζήδες οι μισοί, και οι υπόλοιποι δειλοί και αστράτευτοι, πως για να είναι κάποιοι ετοιμοπόλεμοι και να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια σύρραξη πρέπει να τους βλέπουν όλους εκτός των Ελλήνων εν δυνάμει ΕΧΘΡΟΥΣ, και στην προκειμένη περίπτωση είναι οι «κακοί γείτονες». Για ποιους θέλατε να φωνάζουν ,για τους …Εσκιμώους ; Η για την… Τζούλια? Στον πόλεμο ρε βλαμμένοι δεν υπάρχουν ούτε ευαισθησίες ούτε συμπάθειες ούτε καλοί και κακοί αλβανοί, σκοπιανοί, τούρκοι, μόγγολοι, διότι θα είσαι…. Νεκρός αισθηματίας. Όλοι είναι εχθροί. μόνο έτσι μπορείς να πολεμήσεις. Αφήστε αυτά τα παιδιά ήσυχα διότι αυτή είναι η δουλειά τους και η υποχρέωση τους προς την πατρίδα. Ευαίσθητο και συναισθηματικό ΚΟΜΑΝΤΟ προς τους εν δυνάμει εχθρούς ρε πανάθλιοι; Κάνατε που κάνατε την χώρα …ξέφραγο αμπέλι τώρα θέλετε να μας κάνετε και…. Μαλάκες ξενόφιλους ; Αφού δεν γνωρίζεται ,ρωτήστε κανένα παππού πολέμαρχο του 40-41,η κομάντο του 74 να σας εξηγήσει ορισμένα πράγματα… παλιοξενόδουλοι και ριψάσπιδες. Εσείς είσαστε ικανοί να μας την πέσουν κάποια στιγμή ,οι «καλοί γείτονες» και να τους αφήσετε να αλωνίζουν στα μετόπισθεν σφάζοντας για να μην σας πουν….. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
δείτε το επίμαχο βίντεο παρακάτω


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ Ixnos
Ομολογώ ότι με εξέπληξες ευχάριστα με αυτήν σου την ανάρτηση! Πίστευα ότι θα έγραφες και εσύ για ρατσισμούς, ξενοφοβίες κλπ, γιατί μας έχεις συνηθίσει σε αριστερίστικη ρητορεία.
Υ.Γ.
Με το ότι χτυπάς τον Καρατζαφέρη συμφωνώ.

Ixnos είπε...

ο πατριτισμος φιλε δεν εχει ταμπελες.οσοι θελουν να τις βαλουν μονο κακο κανουν

Related Posts with Thumbnails