Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Παραιτήσεων από τον ΛΑ.γ.ΟΣ , Νο 2 : Στρατηγός ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ?


ΑΘΗΝΑ 10 Μαρτίου 2010

Προς τον πρόεδρο

Του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

Ενταυθα

Κύριε πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω για λόγους συνέπειας προς τις αρχές μου, να σας ενημερώσω ότι αποσύρω την πολιτική συμπόρευση της πολιτικής πρωτοβουλίας κατά του διπολισμού με τον λαϊκό ορθόδοξο συναγερμό ( ΛΑ.Ο.Σ ).

Με την ευκαιρία αυτή σας εύχομαι με κάθε ειλικρίνεια ,υγεία και μακροημέρευση προσωπική και οικογενειακή.

Γεώργιος Κλειδέρης

Αντιστράτηγος ΕΛ,ΑΣ ε.α

Πρόεδρος πολιτικής πρωτοβουλίας κατά του διπολισμού.



ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Το ποιό ευτυχισμένο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο καρδιολόγος ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, αξιόλογος επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος, συνοδεύει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ σε όλες του τις εξόδους ,παρακολουθεί το ζάχαρο του, την καρδιά του, και αναλόγως με τους παλμούς του κου Καρατζαφέρη ξέρει τα ποσοστά του κόμματος, και πόσες αποχωρήσεις γίνονται ημερησίως. Στον αντίποδα ο σεξολόγος κύριος Βαΐτσης όσο περνούν τα χρόνια του κυρίου Καρατζαφέρη χάνει.. έδαφος. Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο οδοντίατρος και υποψήφιος στην Α΄ Πειραιώς που παρακολουθεί τις ….μασέλες του προέδρου,και που τον συνοδεύει στις τραπεζιτικές του συναλλαγές. Φίλτατε οδοντογιατρέ μου, σε πρόσφατη δήλωση ο αξιότιμος πρόεδρος, μας δήλωσε ότι δεν τρώει κρέας, αλλά ο «ταβερνιάρης» της Αμφιθέας ( όπως τον αποκαλεί στον κύριο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, που ήθελε να γίνει και βουλευτής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη ), μας είπε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μπιφτεκάκια και τις μπριζολίτσες, και τελευταία στα… φιλετάκια. Θυμάται από τον σανοπώλη που μετεξελίχτηκε σε γαλατά την εξομολόγηση του σε συγγενικό πρόσωπο, ότι χρωστά στην ταβέρνα την μεγάλη ιδέα? Το να βλέπει τους συνεργάτες του σαν τα ζουμερά λεμόνια που έστυβε στις μπριτζόλες, και να στύβει και αυτούς σαν λεμονόκουπες. Αχ? γαλατά πρόεδρε .Να δω το τέλος ποιο θα είναι??? http://www.faliropress.gr/nea/details/?id=108

Το τελευταίο μαργαριτάρι του χοντρού

Όπως δήλωσε δεν γνωρίζει «τι θα κάνουν άλλοι, αλλά ο ΛΑΟΣ σκέπτεται σοβαρά να στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη για τον δήμο της Αθήνας, όπως έπραξε και το 2006». Ενώ απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνη, συμπλήρωσε: «Και, βεβαίως, Νικήτα, πρέπει να σου πω ότι όταν μιλώ για σένα, μιλώ για το πρώτο συνθετικό του ονόματός σου, για τη νίκη και όχι για την …ήτ(τ)α».

Α ρε μπουμπούκο μέχρι που θα φτάσει ο… διασυρμός σου; Όλοι γνωρίζουν πως η μεγάλη επιθυμία σου είναι να είσαι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων ,και με αυτή την προσωπική του απόφαση,(γιατί ποτέ δεν ρωτά κανένα) ο μέγας αρχηγός σου θάβει τα όποια όνειρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails