Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΕΝΟΧΑ τα κατ΄ ευφημισμόν «ανέντακτα» φασιστόμουτρα των ΧΑΝΙΩΝ


Στην καταδίκη 7 εκ των 8 κατηγορούμενων για τα επεισόδια την Τρίτη 9 Μαρτίου στην πλατεία Χορτατσών προχώρησε το μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο έναν 27χρονο από την περιοχή της Νέας Κυδωνίας . Τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, κρίθηκαν ένοχοι για εξύβριση και απειλές κατά συρροή και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 32 μηνών. (στον υπαξιωματικό χωρίς αναστολή), σε δύο κατηγορουμένους ηλικίας 19 ετών επιβλήθηκαν ποινές 16 μηνών για κατά συρροή απειλές και εξύβριση καθώς τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Ο όγδοος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος. Και οι επτά οι οποίοι καταδικάστηκαν άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είναι μέλη κάποια οργάνωσης ή κόμματος και μόνο ο 27χρόνος δήλωσε "εθνικοσοσιαλιστής" χωρίς να ανήκει σε κάποια παράταξη.

Διαφορετική είναι η θέση-άποψη της χρυσής αυγής για το γεγονός. Μοναδικό «στοιχείο» οι μαρτυρίες των αναρχο-Συριζαίων. Καταδικάστηκαν για εξύβριση και απειλή, ενώ οι αριστεροί που εξύβριζαν και απειλούσαν, μπροστά σε αστυνομία και εισαγγελέα, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες, θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι δεν υπήρχαν, ότι δεν τους είδε κανείς!!! Οι “δημοκρατικές” αρχές πίεσαν ιδιοκτήτη καταστήματος που κατέστρεψαν οι αναρχο-Συριζαίοι να μη υποβάλλει μήνυση γιατί θα μπλέξει… δείτε εδώ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το κοινωνικο κρατος δικαιου του new pasok. ευγε. οτι προσταξουν τα παρακρατικα στρατιωτακια του συριζα εφαρμοζεται εις το ακεραιον!! παντου ασκουν εξουσια. οι μπατσοι εχουνε γινει τα καλυτερα φιλαρακια τους τωρα!!! οποιος αντιτιθεται ειναι ΄΄νεοναζι΄΄,΄΄ρατσιστης΄΄ κλπ...ποιοι ειναι λοιπον οι φασιστες;

Related Posts with Thumbnails