Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ρε Μ@λ@κισμ@να; Πάνω από όλα είναι ο χώρος όχι τα πρόσωπα


Έκρυθμη είναι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου δρουν ανεξέλεγκτα ακροδεξιοί κύκλοι. Το πρωί, κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης λειτουργίας, νεαροί που πρόσκεινται στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και προπηλάκισαν τον πατέρα Μάξιμο, αποκαλώντας τον «ραγιαδόπαππα». Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τους ιερείς της εκκλησίας γιατί βοηθούν τους μετανάστες και τους επιτρέπουν να κοιμούνται στα σκαλιά της εκκλησίας… Η εικόνα αυτή φαίνεται πως δεν αρέσει στους ανεγκέφαλους, οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν προκαλέσει παρόμοια προβλήματα. Τον περασμένοι Μάιο, ο ιερέας του ναού, πατέρας Προκόπιος, δέχτηκε επίσης απειλές από ακροδεξιούς, επειδή, όπως κατήγγειλε τότε ο ίδιος, είχε προσφέρει άσυλο στο υπόγειο της Εκκλησίας σε άστεγους μετανάστες και πρόσφυγες. Ο πατήρ Προκόπιος έφυγε από τον ναό, αλλά τώρα οι απειλές συνεχίζονται στο πρόσωπο του πατέρα Μάξιμου, τον οποίο κατηγορούν ότι «δεν έδωσε άσυλο σε διωκόμενους πατριώτες», τους οποίους, όπως αναφέρουν σε σχετικές ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο, «κυνηγούσαν» την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί.

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα παραμένουν από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αφού η ατμόσφαιρα μοιάζει με καζάνι που βράζει και υπάρχει ο φόβος για την πρόκληση επεισοδίων.

Καλά αυτοί τώρα τι πρεσβεύουν; Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια, και τα βάζουν με το ράσο; Πάει χάσαμε το μέτρο? Ρε παλιομαλάκες ούτε οι Τούρκοι δεν έμπαιναν μέσα σε εκκλησία να κάνουν έκτροπα. Πάνω από όλα είναι ο χώρος, και όχι τα πρόσωπα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι συμπτωματα αριστερης κρισης?

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ είπε...

Ο λαός ξυπνάει και οι ρασοφοροι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν τους έμειναν τα συνεταιρακια τους οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι του κώλου!!Ώστε λαμόγια είναι ακροδεξιοί όσοι μάχονται για τον Ελληνισμό??Και αυτοί που αφόρισαν τον Ελευθ. Βενιζέλο τον Καζαντζάκη και την επανάσταση του 1821 τι είναι??Λαμογια δημοσιογράφοι σας ταΐζει καλά το παπαδαριό!!Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι συνελληνες που πάνε μαζί με το παπαδοπαίδι τον Χατζάρα να πολεμήσουν για τον ...Ελληνισμό!!Ανθέλληνες δημοσιογράφοι της αρπαχτής Έλληνες είναι αυτοί που αποκαλείτε ακροδεξιούς, εσείς είστε οι σύγχρονοι εφιάλτες του Ελληνισμού!!Θα δούμε και αυτό η αστυνομία να μας συλλαμβάνει γιατί θα τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο!!Ενώ αν ρίχναμε καμιά προσευχή στον Ναζωραίο όλα θα ήταν καλά!!Συνελληνες ο χριστιανισμός είναι η κατάρα του Ελληνισμού και πρέπει εδώ και τώρα να απαλλαγούμε απόν αυτόν!!Χαίρε Συνελληνες!

Related Posts with Thumbnails