Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο Αλ Καπόνε και δυο ινδοί οι δράστες της κλοπής της ΣΩΡΟΥ του ΤΑΣΟΥ?


Τρία πρόσωπα συνελήφθηκαν απόψε δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση που αφορά την κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός. Πρόκειται για τον γνωστό ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα άλλως Αλ Καπόνε , στενό συγγενικό πρόσωπο του ισοβίτη και ένας Ινδός ο οποίος φέρεται να έδωσε και την πληροφορία στην οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου, για το που βρίσκεται η σορός του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ινδός "έσπασε" στην ανάκριση και παραδέχτηκε ότι, αυτός και το συγγενικό πρόσωπο του Κίτα ήταν αυτοί που έκλεψαν τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και στη συνέχεια την έθαψαν πριν μερικές μέρες στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου.
Όπως είπε ο κ. Κατσουνωτός, οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται αύριο να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Λουκάς Λουκά δήλωσε πριν από λίγο ότι η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου ενημέρωσε την Αστυνομία ότι της ζητηθήκαν λύτρα για την παράδοση της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, αλλά δεν έχει καταβληθεί οποιοδήποτε ποσό από την οικογένεια.
Ο κ. Λουκά δήλωσε αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως και πρόσθεσε ότι οι ανακριτές της υπόθεσης θα πρέπει να αφεθούν να ολοκληρώσουν την έρευνά τους και ακολούθως θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση της κλοπής και της ανεύρεσης της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails