Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ανάγκα και οι «θεοί» πείθονται?


Σε συμφωνία κυρίων προχώρησαν σήμερα το απόγευμα 4 ισχυροί εκδότες ημερήσιων και κυριακάτικων φύλλων που προσήλθαν στα γραφεία της «Ελευθεροτυπίας» στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στα άλλα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.) ότι έχουν το πάνω χέρι σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Τύπο. καταβάλλεται προσπάθεια να παραμείνει στην Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ή σύμφωνα με άλλες πηγές να συμφωνήσει να προσχωρήσει σε άλλο θεσμικό σχήμα) η εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» Μάνια Τεγοπούλου,

Δεύτερο συμφώνησαν στην ενεργοποίηση προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου «σε όλα τα μαγαζιά» με ιδιαίτερες προδιαγραφές για τον καθένα όπως κρίνει ότι πρέπει να συνεχίσει προκειμένου να επιβιώσουν τα έντυπά του στην κρίση.

Το τρίτο συμφώνησαν ο αριθμός των προσφορών να είναι «μια ψηφιακή ή εκδοτική προσφορά ανά τίτλο». που σημαίνει ότι κάθε κυριακάτικο φύλλο που ελέγχουν οι εκδότες (Πρώτο Θέμα, Βήμα, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Έθνος Κυριακής, Καθημερινή Κυριακής) θα έχει εκτός των περιοδικών και ένα CD ή ένα DVD ή ένα βιβλίο.

Με τη συνάντηση πάντως φέρονται δυσαρεστημένοι οι Ν.Χατζηνικολάου, Μ.Τριανταφυλλόπουλος, Θ.Αναστασιάδης, Τ.Καραμήτσος, Δ.Ρίζος, Κ.Σαραντόπουλος, Αντ. Δελλατόλας, Δ. Μπενέκος, κ.ά.

Άτιμοι bloggers τι τους κάνατε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails