Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Δεν είναι καλύτερα να πας ...σπίτι σου, για να γλυτώσουν μερικοί;


Άμεση και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου βρέφους από την Κοζάνη, διέταξε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου.
Με εντολή της υπουργού στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Ζηλίδη και Αριστείδη Μπουσουλέγκα, αντίστοιχα θα διεξαχθεί η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης και θα αποσταλεί κατεπείγουσα γραπτή αναφορά.
Το αγοράκι ηλικίας 13 μηνών πέθανε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από μακρά αναζήτησης κλίνης σε παιδιατρική κλινική σε τέσσερα νοσοκομεία επί μία εβδομάδα.

Πω πω. Ανατρίχιασαν τα @ρχίδι@ μας από την «αμεσότητα» και την «ανταπόκριση-ενδιαφέρονν » που είχε η υπουργός? Η στείλε ίδια αύριο παιδίατρους για να μην ξαναθρηνήσουν αθώοι, η άντε και γ@μ@σου και πήγαινε σπίτι σου άχρηστη. Να στείλετε παιδίατρο στο νοσοκομείο της Κοζάνης σήμερα. Με C130. Χωρίς προκήρυξη, χωρίς διαδικασίες, χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς αίτηση, χωρίς υπηρεσιακό συμβούλιο. Πολύ καλά στα λέει και το taxalia. Και το prezatv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails