Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τι συμβαίνει με τον Βασίλη Ζήση του antinews.gr ;


Από το βαθύ κόκκινο:

Όπως μάθαμε από νήμα στην ιστοσελίδα indymedia από τότε που ο Χρίστος Παπουτσάκης αποφάσισε να κλείσει το «ΑΝΤΙ» την ιστοσελίδα του περιοδικού την διαχειρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Ζήσης και την έχει καταντήσει άντρο για να προβάλλουν τις απόψεις τους ρατσιστές και φασίστες.
Ποιος είναι ο Ζήσης; Ένας δημοσιογράφος-πράκτορας, που παριστάνει τον μεγάλο ερευνητή. Κάποιες υπηρεσίες κρύβονται πίσω απ' αυτόν και τον χρησιμοποιούν ως όχημα για τα σενάρια και τα σχέδιά τους. Ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα γ' αυτόν τον τύπο όταν υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του Ε.Λ.Α:
«Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κατάθεση του δημοσιογράφου-πράκτορα Βασίλη Ζήση. Τι εστί Ζήσης; Επαγγελματίας μάρτυρας. Εμφανίζεται σε δίκες πολιτικοοικονομικού ενδιαφέροντος για να προσφέρει τα φώτα του (Ειδικό Δικαστήριο, υπόθεση ριφιφί στην Τράπεζα Εργασίας, υπόθεση κυκλώματος των φυλακών, υπόθεση ΕΒΟ κ.λπ.). Καμιά φορά φεύγει και από τα μισά, όταν τον στριμώχνουν. Σταθερός συνεργάτης μόνο του «Αντί», γιατί στις εφημερίδες δύσκολα βρίσκει δουλειά (από τον «Ελεύθερο Τύπο» τον σουτάρανε και παρασκηνιακά λέγονται πολλά για τους λόγους). Ο Ρίζος έχει γράψει γι' αυτόν άρθρα στα οποία τον λούζει με όλα τα «κοσμητικά» που διαθέτει η δημοσιογραφική πιάτσα: ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. («Αδέσμευτος», 12.12.1994)».

Αν μπει κάποιος στην μηχανή αναζήτησης της ιστοσελίδας της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ» και γράψει την λέξη «κλειδί» «Ζήσης» θα ανακαλύψει πολλά «ενδιαφέροντα»

Η ιστοσελίδα antinews.gr αποκαλύφθηκε ότι ανήκει και στον Βασίλη Ζήση , Δημοσιογράφο και βασικό μάρτυρα κατηγορίας στις δίκες παρωδίες του ΕΛΑ. Ο δημοσιογράφος αυτός έχει κατηγορηθεί από τα κόμματα της αριστεράς για διατεταγμένο ρόλο με συρραφές απο τα αρχεία της Στάζι και θεωρίες των μυστικών υπηρεσιών.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ήταν μάρτυρας κατηγορίας στο ειδικό δικαστήριο το 1989 και απο αυτούς που τότε διέλυσαν την συντακτική ομάδα του περιοδικού Αντί.

Αφορμή για αυτήν την αποκάλυψη ήταν ότι προβολή της ιστοσελίδας "Θερμοπύλες" που εκφράζονται τους Πλέυρηδες Βορίδηδες και Ρεσάλτοι.Οι διαμαρτυρίες των αναγνωστών έφεραν αποκαλύψεις που αποκάλυψαν τον ρόλο της ιστοσελίδας αυτής.

Επείδή πολλοί μπαίνουν σε αυτήν την ιστοσελίδα και έχει κάνει και στο ίντυ αναρτήσεις κάνω αυτήν την δημοσίευση για να μάθουν όλοι την σχέση αυτής της ιστοσελίδας με το παρακράτος.το φόρουμ που διεξέγεται η συζήτηση είναι:
http://www.antinews.gr/?p=3195#comments

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails