Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Παρ΄ολιγο να «αιματοκυλήσει» το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο ΠΛΕΥΡΗΣ με την… παρουσία του.


Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν σήμερα στο Ηράκλειο. Ανεβλήθη-ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση για ομιλία και συλλογή υπογραφών για το μεταναστευτικό στην αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ στα λιοντάρια στις 7 μ.μ. που είχε ανακοινώσει η Ν.Ε του ΛΑγΟΣ , και στην οποία ομιλητής θα ήταν ο Θανασάκης ο ΠΛΕΥΡΗΣ. Οι αναρχικοί και οι «παρέες» τους είχαν πάει από τις πέντε το απόγευμα και είχαν κάνει κατάληψη στο κτήριο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να δήλωσε κώλυμα για την απομάκρυνση τους, με το αιτιολογικό ότι θα αιματοκυλιστεί η πόλη. Ο Πλευρης επικοινώνησε με τον Υπουργό προστασίας ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ και του κατήγγειλε το γεγονός ,και ο υπουργός τον.. παρέπεμψε στον διοικητή ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗ ο οποίος όμως του είπε ότι αδυνατεί να προστατέψει και αυτόν και τους συμμετέχοντες ,και το καλύτερο για ολους, θα ήταν να αναβληθεί η εκδήλωση, αφού προέχει πάνω από όλα η «ηρεμία» της πόλης. Ήταν δε τέτοιο το κλίμα «τρομοκρατίας» και πανικού λόγω της παρουσίας του, ( και μόνο το επίθετο Πλευρης, είναι κόκκινο πανί για μερικούς), που οι δημοσιογράφοι όλοι, από όλα τα κανάλια και εφημερίδες που είχαν κληθεί, είχαν εξαφανιστεί. Παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες-προσπάθειες των τοπικών στελεχών του αποκόμματος έστω για μια συνέντευξη – δήλωση του θανασάκη, ούτος ώστε να περάσει κάτι στην τοπική ενημέρωση, δήλωσαν και αυτοί «κώλυμα», πως είχαν πέσει οι αναμεταδότες, πως οι κάμερες δεν ήταν στα στούντιο αλλά στα σπίτια των δημοσιογράφων που απουσίαζαν λόγω Κυριακής, και διάφορες άλλες δικαιολογίες. Ούτε καν στο δελτίο ειδήσεων δεν τον δέχτηκαν να πει μια κουβέντα. Εμείς το είχαμε γράψει σε χθεσινό πόστ ότι εάν πάρουν είδηση την επίσκεψη του οι αναρχικοί θα πέσει γέλιο. Ειδικά που η συγκέντρωση ήταν να γίνει στα λημέρια τους, που είναι τα λιοντάρια. Έτσι ο Θανασακης όπως ήρθε, έφυγε από την Κρήτη. Ας πάει τώρα στον Καρατζαφύρερ να κάνει τα παράπονα του για την «παγίδα» που του έριξε στα πόδια. Το πολύ-πολύ να του πει ο χοντρός? Θα το φέρουμε το θέμα σου - ξευτίλα στην Βουλή με ερώτηση προς τον..ΥΠΟΥΡΓΟ? Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εάν ερχόταν ο.. ΑΔΩΝΗΣ όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, κουβαλώντας μαζί του και την ..Μπουμπούκα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ειδικά η παρουσία της Μπουμπούκας, με το απίστευτο νάζι της, θα ηρεμούσε τα… «πνεύματα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

‘Ωρες ιδεολογικής τρομοκρατίας έζησε το <> Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Κυριακή 24/01/2010.
Σε προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θάνου Πλεύρη με θέμα την Ιθαγένεια και την απόδοση αυτής στους λαθρομετανάστες στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, τα τάγματα εφόδου των αντεξουσιαστών, θλιβερά απομεινάρια των κομισάριων του Στάλιν, ιδεολογικοί συμπαραστάτες του Σύριζα απέκλεισαν την είσοδο του πνευματικού κέντρου, εμποδίζοντας κατά αυτό τον τρόπο την είσοδο δεκάδων πολιτών, οι οποίοι ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, να συμμετάσχουν με ερωτήσεις σ’ αυτήν για να βγάλουν και τα δικά τους συμπεράσματα.
Ας τους χαίρονται αυτοί που δημιούργησαν και ανέθρεψαν το συνονθύλευμα αυτό, το κράτος που τους ανέχεται <> και κατά κύριο λόγο οι φορείς της πόλης του Ηρακλείου που τη λέξη δημοκρατία την πιπιλίζουν σε κάθε συζήτηση στα τηλεοπτικά πάνελ. Και επ’ ευκαιρία να καταγγείλουμε τη παντελή απουσία των Μ.Μ.Ε.(Α).
36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ.
ΠΕΤΥΧΕ Ή ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Αλέξανδρος από Ηράκλειο Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

Γίνε και συ επαγγελματίας υποστηρικτής μεταναστών. Αξιοποίησε κι εσύ τα κονδύλια..

Κερδίστε χρήματα υποστηρίζοντας την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στη Ε.Ε...

Πρόγραμμα για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών (2010/C 10/07)21/1/2010 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών. Λήξη προθεσμίας: 31 Ιανουαρίου 2010.
Aναλυτικές πληροφορίες, εδώ
Γίνε και συ επαγγελματίας ...υποστηρικτής. Τα λεφτά είναι καλά !
Ε, τι νομίζατε; Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, είναι ψυχοπονιάρηδες;;;;; Bussiness αναγνώστη μου, τα πάντα είναι bussiness. Χέστηκε ο δημοσιογράφος της Εκάλης, για τον Αφγανό ταλαίπωρο. Σιγά να μην καθόταν να γράψει στην εφημερίδα του και να αμολάει κοτσάνες για..... "ακροδεξιούς", επειδή ενδιαφέρεται για το μέλλον του Αχμέτ...

http://protovoulies.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=517&Itemid=42

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δημοσιεύετε και επικροτείτε, είναι ντροπή για αυτό που θέλουμε να ονομάζουμε δημοκρατία.

Φωτογραφίζετε ως φασίστες τους πολιτικούς του ΛΑΟΣ (που σας διαβεβαιώ δεν μου είναι καθόλου συμπαθείς) και κλείνετε τα μάτια στον πραγματικό φασισμό εξ αριστερών.

Ντροπή. Τίποτε άλλο.

Ixnos είπε...

Πως βγαλατε το αυθαιρετο συμπερασμα οτι το επικροτουμε; Εαν ηταν ετσι δεν θα αναρτουσαμε το πρωτο σχόλιο.Απλα η γνωμη μας ειναι οτι τον εριξε σε παγιδα τον ΠΛΕΥΡΗ ο αρχηγος του,διοτι δεν ηταν το καταλληλο timing ουτε και τοπος για τετοιου ειδους εκδηλωσεις.Και οποσδηποτε το σαρκαζουμε το γεγονος.Οσο για το αλλο ακρο;ειμαστε κατα ολων των...ακρων.

Related Posts with Thumbnails