Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ποια «Χώρα της Κρήτης» ρε αρχιΑΠΟΣΤΑΤΗ Μητσoτάκη;


«Εκθέτουν και ντροπιάζουν και έξω από τα όρια της χώρας της Κρήτης αυτές οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού» είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., πρώην πρωθυπουργός κ. Κων. Μητσοτάκης. Επίσης, είχε απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση και την ηγεσία της αστυνομίας να πράξουν ό,τι απαιτείται για να συλληφθούν και να δώσουν λόγο ενώπιον της δικαιοσύνης οι βάνδαλοι που προκαλούν και ζημιώνουν τον τόπο. «Τα Χανιά δοκιμάζονται από αριθμητικά ασήμαντες, ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, μειοψηφίες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι το κράτος έχει καταλυθεί. Είναι επιτέλους καιρός να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Από το δημοσίευμα του “Έθνους” εδώ.

Χώρα η Κρήτη; να είναι λεκτικό ατόπημα; O αρχιαποστατοπροδότης δεν φημίζεται για τέτοια. Άρα είναι εσκεμμένο. Συνήθως, τέτοιες χοντράδες διορθώνονται άμεσα, πριν πάρουν διαστάσεις. Τέτοια διόρθωση δεν έγινε και στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητείται μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι “Ο επίτιμος θέλει να δει τη Ντόρα πρωθυπουργό, έστω και αν χρειαστεί να δημιουργήσει Νέα Θέση!” Η δήλωση συμπληρώθηκε από την απαραίτητη ενοχοποίηση, αφού η κατασκευή ενόχων σε αυτή τη χώρα όχι μόνο μένει ατιμώρητη αλλά δεν επιδέχεται καν της απαραίτητης “συγνώμης”. «Τα Χανιά δοκιμάζονται από αριθμητικά ασήμαντες, ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, μειοψηφίες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι το κράτος έχει καταλυθεί. ( Άντε πάλι το ίδιο).Είναι επιτέλους καιρός να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση»

Μα και βέβαια το κράτος έχει καταλυθεί κύριε επίτιμε. Το έχετε καταλύσει εσείς που πραξικοπηματικά αναλαμβάνετε χρέη ντετέκτιβ, δικαστή και δήμιου. Αφού οι “ασήμαντες μειοψηφίες” δεν είναι μόνο ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, αλλά προς τον ίδιο τον λαό μας. Αρχίστε λοιπόν καμπάνια εκδίωξης των Αμερικανών και Βρετανών από την Κρήτη, για “να δοθεί τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση”. Μην ξεχάσετε και τις υπόλοιπες μειοψηφίες που κατοικούν στην Ελλάδα και είναι γνωστές για τα “φιλοεβραϊκά” τους αισθήματα. Το κράτος και η δημοκρατία καταλύεται όταν έκαστος επεμβαίνει στην εφαρμογή των νόμων ώστε να προωθήσει άνομα συμφέροντα. Γιατί και η προπαγάνδα είναι ένα άνομο συμφέρον. Η πατρίδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ανθρώπους που πολιτεύονται από αγάπη προς αυτή και όχι για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς. Πόσο μάλλον καταλύοντας την σφυρηλατημένη με αίμα ακεραιότητα αυτής της χώρας όπου οι “συμπατριώτες” σας έπαιρναν τα όπλα, άφηναν το βόλεμα τους και την καλοπέραση τους και έτρεχαν να πολεμήσουν για τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία, την Κύπρο.

Χωρίς ανταλλάγματα, σε απόλυτη επίδειξη ανιδιοτέλειας. Η πίστη είναι το μόνο πράγμα που δεν εξαργυρώνεται ούτε με όλους τους αποχυμωτές του κόσμου.

Δείτε και εδώ

Βλέπε: Ανεξαρτησία της Κρήτης, Κρητική Πολιτεία και Κρητική σημαία – Θρυαλλίδα, προβοκάτσια, ή φούσκα;

Kαι Η νεοοθωμανική Ψωρο-ελίτ διαμελίζει την Ελλάδα

Πράκτορες η πληρωμένοι προβοκάτορες οι εμπρηστές;

Ρε «καπετάν» Γιώργη, βάλθηκες να χαλάσεις την υστεροφημία σου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails