Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ξεμούρησαν οι ακροδεξιοί


Επίθεση από ακροδεξιές φασιστικές ομάδες δέχτηκαν σήμερα στην στάση Πανόρμου του Μετρό σε μια αντιρατσιστική πορεία και υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αναρχικών και ακροδεξιών. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τον εμπρησμό του Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων. Από τα επεισόδια φαίνεται ότι τραυματίστηκαν δυο άτομα εκ των οποίων το ένα, μια γυναίκα 50 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που έκαναν πολίτες και φορείς των Αμπελοκήπων, για διαμαρτυρία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Η αστυνομία έκανε 44 προσαγωγές ατόμων, ενώ 60 από τους διαδηλωτές βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα για να αναγνωρίσουν αυτούς που τους επιτέθηκαν. Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν 40 νεαροί ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκαν στους διαδηλωτές του συλλαλητηρίου που είχε οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Άνω Αμπελοκήπων. Οι νεαροί τραυμάτισαν μια γυναίκα και έναν νεαρό διαδηλωτή που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τα δύο άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


2 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Σας ξέφυγε ε; Σ`αυτό το άρθρο δεν λέτε ΠΟΥΘΕΝΑ οτι φταίει ο Καρατζαφέρης, ο Βορίδης, ο Αδωνις κ.λ.π. . ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ;
αντε, αντε φταίει για ΟΛΑ, για τη μουχρίτσα και το δάκο στις ελιές, για τη Βαμβακίαση στα Πεύκα , για όλα.

Ixnos είπε...

Όλοι αυτοί που αναφέρεται ήταν κάποτε, ακροδεξιοί .Τώρα είναι κάτι μεταξύ ψευτοσελεμπριτυ γιαλατζι οικονομισάριοι πολιτικοί. Τους οριτζιναλ τους σεβόμαστε από και αν προέρχονται.

Related Posts with Thumbnails