Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Με διάταγμα της αυτού μεγαλειότητος του βασιλέως ΠΑΥΛΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Με διάταγμα της αυτού μεγαλειότητος του βασιλέως ΠΑΥΛΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ πω-πω τι θυμηθήκαμε? Διώκονται οι αμελείς αστυφύλακες. Μπράβο Κε Χρυσοχοϊδη για την επιμέλεια σου στα επάρατα βασιλικά διατάγματα? Άντε και του χρόνου να δούμε διώξεις και με τους.. Μεταξικούς νόμους που ήταν καλύτεροι στο… δέσιμο.

Προκαταρτική εξέταση διετάχθη από τον εισαγγελέα για το περιστατικό κλοπής κατασχεμένου αυτοκινήτου από τις εγκαταστάσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι συνολικά επτά ένστολοι που το πρωί της Κυριακής οπότε και εκτυλίχθηκε το περιστατικό εκτελούσαν υπηρεσία φρούρησης εξωτερικά της ΓΑΔΑ.

Στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε εναντίον τους δικογραφία για παράβαση καθήκοντος, ενώ ενεργοποιήθηκε βασιλικό διάταγμα (31/12/1957) για ειδικά αδικήματα αστυνομικών, το οποίο προβλέπει την επιβολή ιδιαίτερα αυστηρών ποινών.

Ωστόσο, ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν άσκησε διώξεις αλλά διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι παραλείψεις και τα λάθη στα οποία υπέπεσαν
οι επτά εμπλεκόμενοι υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα και έναν υπαρχιφύλακα που υπηρετούν στην ομάδα «Ζ» και εκτελούσαν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας περιμετρικά της ΓΑΔΑ και 5 ειδικούς φρουρούς που αντίστοιχα εκτελούσαν υπηρεσία στατικής φύλαξης.
Και οι επτά έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ εναντίον τους έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Related Posts with Thumbnails