Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Και από άλλη συναυλία έφαγαν τα λεφτά τα τρωκτικά?


Η Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας και το επίτιμο μέλος της, Γιώργος Λιάνης, διοργάνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, συναυλία προς τιμήν του στιχουργού, ποιητή και δημοσιογράφου Λευτέρη Παπαδόπουλου στο ΟΑΚΑ. Όπως διαφήμιζαν οι διοργανωτές, μέρος των εσόδων από τη συναυλία, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Ρέμος και η Γλυκερία, θα διατείθεντο για την Πάρνηθα. Αναζητώντας τον αποδέκτη αυτών των χρημάτων, διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού, ο οποίος υπάγεται στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, Δημήτρης Σπαθής, σχολίασε κατηγορηματικά ότι, αν και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάνη, ουδέποτε έφτασαν χρήματα στο λογαριασμό του Φορέα.

Ο κ. Λιάνης από την πλευρά του καθιστά σαφές ότι πόσο ύψους 101.005 ευρώ κατατέθηκε στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

Όπως ισχυρίζεται πάντως ο Φάνης Κιρκινέζος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Sui Generis που διοργάνωσε τη συναυλία προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου, κατέθεσε χρηματικό ποσό ύψους 101.920 ευρώ από τα έσοδα, στο Ταμείο Αλληλεγγύης του ελληνικού δημοσίου.

«Δεν πήραμε ποτέ χρήματα από κανέναν», ξεκαθαρίζει ο πρώην πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Πέτρος Μολυβιάτης. Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι με απόφαση της τότε κυβέρνησης, τα προβλήματα των πυρόπληκτων της Πάρνηθας θα αντιμετωπίζονταν χωρίς τη συμμετοχή του συγκεκριμένου ταμείου.

50.000 άνθρωποι πήγαν στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουν έναν από τους τελευταίους λαϊκούς μύθους. Αλλά ; Λιάνη που είναι τα λεφτά οεοοο; Σε ποιες τσεπάρες «ξεχειμωνιάζουν» ; οεοοο?


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι σχέση έχει η οργάνωση Πρεσπών με συναυλία στο ΟΑΚΑ.Δεν του έφθανε του Λιάνη που κάθε χρόνο δοργανώνει συναυλία στις Πρέσπες τώρα πήρε αμπάριζα και διοργανώνει συναυλίες με το όνομα Πρεσπών σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος;;;Βρήκε φαίνεται κελεπούρι να γεμίζει τις τσέπες του ο αθεόφοβος!!!Ο Λιάνης έχει διοργανώσει συναυλία προς τιμή του Λευτέρη Παπαδόπουλου και στις Πρέσπες κάποιο καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να ερευνηθεί και εκείνα τα χρήματα που πήγαν!! Μήπως τελικά το δίδυμα Λευτέρης - Λιάνης μας δουλεύουν ψιλό γαζί και βάζουν κάθε χρόνο 1 εκ.€ στην τσέπη τους, από μας τους φιλότιμους -αφελείς που γεμίζουμε τα γήπεδα μα αγαθή καρδιά!!!

Related Posts with Thumbnails