Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Νηστικό αρκούδι δεν…. γ…….. δεν το ξέρεται;


ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ βουλιάζει, η χώρα απειλείται με πτώχευση και οι συνδικαλιστές αγρότες κατεβάζουν στην κυριολεξία τα ρολά, επιμένουν στα μπλόκα των εθνικών οδών, απαιτώντας εδώ και τώρα 12 δισ. ευρώ! Σε αυτό το ποσό υπολογίζεται η ενίσχυση των 15.000 ευρώ την οποία κατά βάση διεκδικούν οι κινητοποιημένοι αγρότες για περίπου 800.000 γεωργικά νοικοκυριά. «Έχουμε τρελαθεί τελείως;» διερωτάται η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Κατερίνα Μπατζελή όταν της τίθεται το σχετικό ερώτημα. Και σπεύδει να απαντήσει η ίδια ότι «ζούμε, σε συνθήκες οικονομικής και εθνικής κρίσης, μιαν αθλιότητα λαϊκισμού χωρίς τέλος, από μη νομιμοποιημένους συνδικαλιστές και πολιτικά κόμματα». Στο ερώτημα ποιοι τελικώς στήνουν τα μπλόκα και τι πραγματικά εκπροσωπούν διευκρινίζει οργισμένη ότι «πρόκειται για ένα συνονθύλευμα χωρίς επαρκή νομιμοποίηση» . Διευκρινίζει ότι «οι άνθρωποι υποθέτουν ότι εκπροσωπούν τους αγρότες, το πανελλαδικό συντονιστικό είναι αχταρμάς που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού, με τον οποίο συντονίζονται συνδικαλιστές του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας». «Οι περισσότεροι» εξηγεί «είναι επιχειρηματίες ή ορίζονται από προσωπικές στρατηγικές, τρελαίνονται από τη δημοσιότητα, περιφρονούν την πολιτική ηγεσία της χώρας και θεωρούν εαυτούς μικρούς ανεξάρτητους ηγέτες, που δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν». Η ίδια δηλώνει βαθύτατα ενοχλημένη από τη στάση ορισμένων αγροτοσυνδικαλιστών. «Όταν κάποιοι λένε στα τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί μου, γιατί δήθεν η Μπατζελή μιλάει τη γλώσσα του σώματος, καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με σεξιστές, για να μην πω τίποτε χειρότερο». Και συνεχίζει οργισμένη ότι «ορισμένοι από αυτούς μοιάζουν με τραμπούκους, απειλούν και εκβιάζουν, θέλουν να ελέγξουν πάση θυσία τον μηχανισμό του αγροτικού κινήματος, τους νέους αγρότες, γενικώς παίζουν παιχνίδι εξουσίας, παρ΄ ότι δεν το ομολογούν, ούτε θα το ομολογήσουν ποτέ». Η κυρία Μπατζελή εξηγεί ότι ταυτίζονται κυρίως με την παλαιά εκτατική αροτριαία γεωργία, είναι παραγωγοί βαμβακιού, σιτηρών και καλαμποκιού και επιμένει ότι αρκετοί από τους βασικούς εκπροσώπους των αγροτών μπερδεύουν τις ιδιότητες του παραγωγού και του εμπόρου.

Δεν μας λες κυρά μας? Γιατί βουλιάζει η χώρα; Οι αγρότες ρήμαξαν τα ταμεία, η κάτι παλιόμουτρα του κόμματος σου, που την βγάζανε με σάντουιτς στα όρθια, και τώρα θέλουν χαβιάρι στο κολωνάκι οι αρχικλεφταράδες ; Και τι ζητάς τώρα να πληρώσουν την νύφη τα αιώνια κορόιδα, που τους βρίζεις και από πάνω; Να πας να μαζέψεις πρώτα τα κλεμμένα από αυτούς και μετά να ζητάς τα ρέστα. Πως θα κάνεις διάλογο με σεξιστές, τραμπούκους, εκβιαστές, μη νομιμοποιημένους συνδικαλιστές, κ.λ.π; γιατί ρε πολιτική σαβούρα, εσύ είσαι νομιμοποιημένη; Ποιος σε έκλεξε για υπουργό; δοτή ευρωβουλευτής είσαι έτσι τους λέμε όσους εκλέγονται με λίστα. Είναι όπως λέμε έβαλε «μέσον» για να ανέβει. Δεν το ξέρεις. Κοίτα να σκύψεις στα προβλήματα τους, η πήγαινε σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιάτο. Που θα βρίζεις κιόλας αυτούς που έχεις ορκιστεί να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. Εμείς σας πληρώνουμε ρε υπηρέτες, και αντί να μας υπηρετείτε μας καταληστεύεται μέρα νύχτα.


1 σχόλιο:

HΛ. είπε...

Μπραβο ρε φιλε,επιτελους γραφτηκε και κατι θετικο για τους ερμους τους αγροτες.Αν εξαιρεσουμε κανα δυο φωνες ακομα οι υπολοιποι ολο χολη βγαζουν.Νασαι καλα.

Related Posts with Thumbnails