Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συστήνονται οι εξεταστικές της …παραπληροφόρησης


Με ομοφωνία και σε σχετικά χαμηλούς τόνους αποφασίστηκε από την ολομέλεια της βουλής η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens. Η επιτροπή θα είναι 19μελής, όπως κι η προηγούμενη για την υπόθεση του Βατοπεδίου και θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της στις 17 Μαρτίου. Η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου υπερψηφίστηκε ομόφωνα.

Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής, υπερψήφισε την πρόταση 128 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει εκ νέου την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και της λίμνης Βισθωνίδας. Η Ολομέλεια υιοθέτησε την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, να συγκροτηθεί η Επιτροπή από 19 βουλευτές με σύνθεση κατ’ αναλογία του μεγέθους των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων και με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών της την 15η Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Η πρώτη συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής σε σώμα, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

Ξέχασαν να αναφέρουν ότι θα μας στοιχίσουν κοντά 1.700.000 ευρώ οι επιτροπές τους για να εξετάσουν παραγραμμένα κατά αυτούς αδικήματα. Δηλαδή όλο αυτό το θέατρο γίνεται ως δικαιολογία για να πάρουν επιπλέον χρήμα οι βουλευτάδες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails