Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ο χοντρός θέλει να επαναφέρει τους… αποτυχημένους?


Ανοικτά και απροκάλυπτα ο Καρατζαφέρης συντάσσεται με το καθεστωτικό ΜΕΤΩΠΟ: Αυτό που σε όλους τους τομείς αποδομεί και διαλύει την πατρίδα: Στα λόγια υπέρ-πατριώτης και στην πράξη Υπέρ-καθεστωτικός.

Δεύτερον: Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, υποστήριξε ότι το υφιστάμενο κυβερνητικό σχήμα δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, και επανέλαβε την πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- του Κ. Σημίτη, του Γ. Παπαντωνίου, του Αλ. Παπαδόπουλου, του Μίμη Ανδρουλάκη, αλλά και με άνοιγμα σε στελέχη των άλλων κομμάτων.( και τον Μητσοτάκη; Ξέχασες το αφεντικό σου; τον Αλογοσκούφη; )

Χρειάζονται σχόλια;

Κυβέρνηση των μεγάλων εθνομηδενιστών και γενιτσάρων της Νέας Τάξης προτείνει, όπως ο σπόνσοράς του ο Μητσοτάκης. Ακόμα και τον Ανδρουκλάκη!!!

ΟΙ αγρότες εκβιαστές και οι δήμιοι της πατρίδας οι σωτήρες!!!
Όποιος δεν καταλαβαίνει και αυτά τα τόσο καθαρά πολιτικά ζητήματα είναι αθεράπευτος κρετίνος ή «εγκάθετος» σαν τον Καρατζαφέρη Πηγή

Αυτός που είναι κατά της οικογενειοκρατίας πατρονάρει τον Μητσοτάκη τον Σημίτη και τα υπόλοιπα πολιτικά σκουπίδια? Ζήτω του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails