Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει μούρη. Ήταν σκ…. και σκ…. θα μείνει.


«Αγροτοδικεία»

Σε άσκηση ποινικών διώξεων κατά αγροτών για παρακώλυση πρόκειται να προχωρήσουν οι κατά τόπους εισαγγελείς, χωρίς να ενεργοποιήσουν αυτόφωρες διαδικασίες ή συλλήψεις, για να αποφύγουν έτσι περαιτέρω εντάσεις. Οι κατηγορίες θα απαγγελθούν κατόπιν της ολοκλήρωσης των κινητοποιήσεων.

Και Ξενοδοχο-δικεία

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας των μπλόκων κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Μαγνησίας, αφού «λόγω των αποκλεισμών των δρόμων είναι αδύνατη η πρόσβαση πελατών στα καταλύματα του νομού». Ο Κώστας Λεβέντης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι το περασμένο τριήμερο η ζημία για 65 μόνον από τα 165 ξενοδοχεία του νομού υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ. (Καλά αφού έχει πέσει πείνα, πως δικαιολογούνται τέτοιοι τζίροι;)

Και επιμελητήριο-δικεια

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιώργος Κασσιμάτης έστειλε χρονικό τελεσίγραφο ότι εάν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας δεν ανοίξουν οι δρόμοι, θα ακολουθήσει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Επιπλέον, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων υποστηρίζει ότι η ζημία μέχρι τώρα στον εξαγωγικό τομέα ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ, (Ποιες εξαγωγές ρε; ούτε πουτάνες δεν εξάγουμε).

Ξεπείνασαν οι κ…..βούλγαροι και ζητούν τα… ρέστα

Σε σύσκεψη στη Βουλγαρία, με σκοπό να αναζητηθεί λύση για τα μπλόκα και ειδικότερα να ανοίξει το τελωνείο του Προμαχώνα, προσκάλεσε το νομάρχη Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, ο νομάρχης του Μπλαγκόεβγκραντ. Στη σύσκεψη θα μετέχουν επίσης ο Βούλγαρος υπουργός Γεωργίας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης της Βουλγαρίας. Χθες ο Βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωσε πως η γείτονα χώρα είναι έτοιμη να αποσύρει το αίτημα που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για αποζημιώσεις λόγω των ζημιών που υφίστανται από οι Βούλγαροι επιχειρηματίες και μεταφορείς από τις ελληνικές κινητοποιήσεις. Επειδή, ωστόσο, πρόκειται για εσωτερικό πρόβλημα της Ελλάδας, η κυβέρνηση της Βουλγαρίας θα προχωρήσει στα σχετικά βήματα μόνο κατόπιν επίσημης ενημέρωσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ θα επιμείνει στην παροχή εγγυήσεων ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο αποκλεισμός των συνόρων, πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

Αφού επιδοτήσαμε τους βιομήχανους και βιοτέχνες για να εγκατασταθούν στην Βουλγαρία, λόγω φτηνών εργατικών χεριών, και τους ξεπεινάσαμε, τώρα πονήρεψαν και θέλουν να επεμβαίνουν και στα εσωτερικά μας. Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί και οι εξαγωγές τους. Όλα τα χρόνια που ήταν κλειστά τα σύνορα και δεν είχαμε νταλαβέρια με τους πρώην κουμουνισταράδες και νυν δουλοκαπιταλιστές ήμασταν καλύτερα. Δώστε τα λεφτά που δικαιούνται στους είλωτες της υπαίθρου και αφήστε τις διχαστικές τακτικές, την παραπληροφόρηση, και τις άμεσες απειλές από τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια σας. Στο κάτω-κάτω ρε πολιτικο-λήσταρχοι εσείς τα κλέψατε από τα δημόσια ταμεία, και εσείς μπορείτε να «βρείτε» τα κλεμμένα .


1 σχόλιο:

ευτυχια είπε...

ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ.

Related Posts with Thumbnails