Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Έκραξαν οι «κάφροι» την…. ΜΑΝΤΟΝΑ


Απρόσμενη εξέλιξη έλαβε η συναυλία της Μαντόνα στο Βουκουρέστι. Η 51χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι οπαδός του αποκρυφιστικού εβραϊσμού της Καμπάλα όπως η ίδια έχει δηλώσει, προκάλεσε το κοινό της Ρουμανίας όταν επί σκηνής είπε πως στην Ανατολική Ευρώπη συμβαίνουν διακρίσεις εις βάρος των Τσιγγάνων και των ομοφυλόφιλων. ( Γιατί ψέματα είναι; ) Οι Ρουμάνοι θεατές αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από το σχόλιο της τραγουδίστριας, και άρχισαν να την αποδοκιμάζουν έντονα.
Αν και τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα, είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι μια από τις διεθνείς «πρέσβειρες» του αντιρατσισμού. Σε κάθε ευκαιρία προπαγανδίζει τις….


Τον αντιρατσισμό ενώ συνεχώς προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών, καθώς έχει προβεί στο παρελθόν σε πράξεις γελοιοποίησης του Χριστιανισμού. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από την ορθόδοξους ιερείς και χριστιανικές οργανώσεις της Βουλγαρίας, διότι η επόμενη συναυλία της Μαντόνα είναι στη συγκεκριμένη χώρα, σε μια ημέρα μεγάλης θρησκευτικής εορτής για τη Βουλγαρική Εκκλησία που απαιτεί προσευχή και νηστεία, σύμφωνα με τους αντιδρώντες Βούλγαρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails